• Daszek sorry ze kurs rosnie ale to nie ja Autor: ~321 [78.30.103.*]
    Z koszykiem bylem nizej bo myslalem ze dokupie dzieki takim trollom jak ty ale nie udalo sie

Coraz wiecej nowych ESPI to i widac kurs coraz mniej ma ochote nizej schodzic mozliwe ze juz 15 zl nie zobaczymy a byla szansa kupic prawda Daszek? :)
  • Re: Daszek sorry ze kurs rosnie ale to nie ja Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2025-07-03 o godz. 10:10 ~321 napisał(a):
    > Z koszykiem bylem nizej bo myslalem ze dokupie dzieki takim trollom jak ty ale nie udalo sie
    > >
    >
    > Coraz wiecej nowych ESPI to i widac kurs coraz mniej ma ochote nizej schodzic mozliwe ze juz 15 zl nie zobaczymy a byla szansa kupic prawda Daszek? :)

Cyferkowy, jeszcze dziś będzie na czerwono.
    Twój przepastny koszyczek dokupi i poniżej 15 zl. cierpliwości, 31 mln akcji podaża na rynek.
    Wierzę w ciebie, że podołasz.. ;;))
    Czy CPAR już komunikował o dokupieniu akcji, bo już minał termin do komunikowania??
  • Re: Daszek sorry ze kurs rosnie ale to nie ja Autor: ~321 [78.30.103.*]
    rozumiem ze potrafisz liczyc ile jeden pocisk kosztuje 155mm 5-8k EUR i ile Polska potrzebuje i jak moze kapitalizacja firmy wygladac, nie wspomne o minach :)

te 31 mln to juz od jakiegos czasu wniosek jest ale jakos nie widze poki co :)

a poza obiegiem sprzedawane akcje miedzy akcjonariuszami odnotowujesz CPAR :)
    Dnia 2025-07-03 o godz. 10:38 ~321 napisał(a):
    > rozumiem ze potrafisz liczyc ile jeden pocisk kosztuje 155mm 5-8k EUR i ile Polska potrzebuje i jak moze kapitalizacja firmy wygladac, nie wspomne o minach :)
    > >
    > > te 31 mln to juz od jakiegos czasu wniosek jest ale jakos nie widze poki co :)
    > >
    > > a poza obiegiem sprzedawane akcje miedzy akcjonariuszami odnotowujesz CPAR :)

Czytając to co piszesz odnoszę wrażenia, że pisze do kołchozowego chlopa oderwanego do pługa, który dostał kasę i kazali mu kupić akcje na giełdzie. ( z szacunkiem dla pracy rolników)
    Miej trochę wiedzy o zasadach funkcjonowania rynku kapitałowego.
    Zapytam jeszcze raz, kiedy był/ będzie komunikat o zakupach CPAR po sprzedaży 18 czerwca, dodam, że muszą komunikować we właściwych terminach?
    Wznieś się na wyżyny swojego intelektu i odpisz skoro sprzedali 18 czerwca a chwilę później, jak twierdzisz dokupili.. ;;))

• Re: Daszek sorry ze kurs rosnie ale to nie ja Autor: ~Dario [83.3.17.*]
    daszek nie kompromisuj się jak mówił ferdynand kiepski hhe. powstaje największy prywatny holding wojskowy a ty mozesz sobie poujadać. jak troche spadnie to i zaraz solidnie wzrośnie. juz nie musimy czekać na wszystko do końca 2026 r. miny mają juz dostarczać od tego roku. brakuje juz tylko jeszcze jakiegoś dofinansowania od państwa ale i tego doczekamy, my akcjonariusze. czy ty doczekasz nie wiem
    Dnia 2025-07-03 o godz. 11:57 ~Dario napisał(a):
    > daszek nie kompromisuj się jak mówił ferdynand kiepski hhe. powstaje największy prywatny holding wojskowy a ty mozesz sobie poujadać. jak troche spadnie to i zaraz solidnie wzrośnie. juz nie musimy czekać na wszystko do końca 2026 r. miny mają juz dostarczać od tego roku. brakuje juz tylko jeszcze jakiegoś dofinansowania od państwa ale i tego doczekamy, my akcjonariusze. czy ty doczekasz nie wiem

Ale z czym masz problem chłopczyku?
    Cały czas piszę, że długoterminowo da się tu zarobić. Krótkoterminowo kurs będzie się obsuwał z korektami jak będą komunikaty ze spółki.
  • Re: Daszek sorry ze kurs rosnie ale to nie ja Autor: ~Dario [83.3.17.*]
    no to ameryki nie odkryłeś. będą korekty to się dokupi. natomiast jak widziałem twoje wpisy to nie maja byc korekty tylko ma lecieć tylko w dół. widzę ze trochę zmieniasz zdanie
    Dnia 2025-07-03 o godz. 12:24 ~Dario napisał(a):
    > no to ameryki nie odkryłeś. będą korekty to się dokupi. natomiast jak widziałem twoje wpisy to nie maja byc korekty tylko ma lecieć tylko w dół. widzę ze trochę zmieniasz zdanie

Skoro tak twierdzisz, to masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Ale, ok wrzuć jakiegoś mojego posta, gdzie twierdzę, że ma tylko lecieć w dół.
    Wszyscy macie przepastne koszyczki i będziecie dokupywać jak będą spadki, a będą, bo wagoniki ze świeżytkimi akcjami niebawem dotrą do stacji NC ..

Pomogę ci, bo widzę, że jesteś trochę ociężały intelektualnie, może to upały.. ;;))
    Mój post z 27 czerwca..
    Zobacz wątki dotyczące Polska Grupa MilitarnaZobacz profil Polska Grupa Militarna
    Autor: ~daszek [171.22.91.*] 2025-06-27 20:10
    Opublikowano przy kursie:  17,20 zł , zmiana od tamtej pory: 0,58%
    Re: Komunikat- nowe akcje w obrocie... Ale im pilno..
    Dnia 2025-06-27 o godz. 20:00 ~321 napisał(a):
    > Nikt nie zdołuje kursu bo fundusz co kupił po 5 zł musi zarobić a nie stracić. W końcu to oni wyłożyli kase. Wywalić akcje beda mogli na wyższych poziomach a nie dołować kurs z taką liczba akcji bo inaczej byłoby poniżej 5 zl więc fundusz przeplacilby.
    > >
    > > Wiedzą że idą nowe espi co podbija kurs

Nie zaklinaj rzeczywistości, kurs w dluższym horyzoncie czasowym jest skazany na wzrosty, ale najbliższe sesje, to będzie strach przed nowymi akcjami w obrocie. Sprawdź, które serie wchodzą i jaka była ich cena emisyjna. Część tych akcji po dopuszczeniu trafi w rynek i na nic się zda gadanie, że teraz nie będą sprzedawać.
    Dnia 2025-07-03 o godz. 12:40 ~daszek napisał(a):
    > Dnia 2025-07-03 o godz. 12:24 ~Dario napisał(a):
    > > no to ameryki nie odkryłeś. będą korekty to się dokupi. natomiast jak widziałem twoje wpisy to nie maja byc korekty tylko ma lecieć tylko w dół. widzę ze trochę zmieniasz zdanie
    >
    > Skoro tak twierdzisz, to masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Ale, ok wrzuć jakiegoś mojego posta, gdzie twierdzę, że ma tylko lecieć w dół.
    > Wszyscy macie przepastne koszyczki i będziecie dokupywać jak będą spadki, a będą, bo wagoniki ze świeżytkimi akcjami niebawem dotrą do stacji NC ..
    >
    > Pomogę ci, bo widzę, że jesteś trochę ociężały intelektualnie, może to upały.. ;;))
    > Mój post z 27 czerwca..
    >Zobacz wątki dotyczące Polska Grupa MilitarnaZobacz profil Polska Grupa Militarna
    > Autor: ~daszek [171.22.91.*] 2025-06-27 20:10
    > Opublikowano przy kursie:  17,20 zł , zmiana od tamtej pory: 0,58%
    > Re: Komunikat- nowe akcje w obrocie... Ale im pilno..
    >Zgłoś do moderatora 
    > Dnia 2025-06-27 o godz. 20:00 ~321 napisał(a):
    > > Nikt nie zdołuje kursu bo fundusz co kupił po 5 zł musi zarobić a nie stracić. W końcu to oni wyłożyli kase. Wywalić akcje beda mogli na wyższych poziomach a nie dołować kurs z taką liczba akcji bo inaczej byłoby poniżej 5 zl więc fundusz przeplacilby.
    > > >
    > > > Wiedzą że idą nowe espi co podbija kurs
    >
    > Nie zaklinaj rzeczywistości, kurs w dluższym horyzoncie czasowym jest skazany na wzrosty, ale najbliższe sesje, to będzie strach przed nowymi akcjami w obrocie. Sprawdź, które serie wchodzą i jaka była ich cena emisyjna. Część tych akcji po dopuszczeniu trafi w rynek i na nic się zda gadanie, że teraz nie będą sprzedawać.

Kolejny mój post- złapiesz aluzję? ;;))

Zobacz wątki dotyczące Polska Grupa MilitarnaZobacz profil Polska Grupa Militarna
    Autor: ~daszek [171.22.91.*] 2025-07-02 16:19
    Opublikowano przy kursie:  16,80 zł , zmiana od tamtej pory: 2,98%
    Re: 321 - nie obwiniaj mnie o dzisiejsze spadki..
    Dnia 2025-07-02 o godz. 16:05 ~321 napisał(a):
    > Nie obwiniam obroty i tak nizsze niz dzień wcześniej gdy byly wzrosty nawet nie ma polowy.
    > >
    > > Wszyscy czekają na rozstrzygnięcie wniosku FIK który powinien byc pozytywny bo PGM na też do zaoferowania miny

Jutro i piątek ciąg dalszy spadków.. Chyba, że wpadnie jakiś komunikat. ;))
    FIK już rozdysponował kasę, dla PGM nie stykło.
  • Re: Daszek sorry ze kurs rosnie ale to nie ja Autor: ~mm [185.22.136.*]
    p.Daszek przestań pan zaklinać rzeczywistość, kurs się stabilizuje i bedzie systematycznie podążac w górę, nie będzie już gwałtownych spadków, trzeba przyjąć rzeczywistość a nie wymyślać jakieś niestworzone historie i straszyć mniej świadomych inwestorów codziennie innymi wydumanymi historiami.
    Dnia 2025-07-03 o godz. 14:01 ~mm napisał(a):
    > p.Daszek przestań pan zaklinać rzeczywistość, kurs się stabilizuje i bedzie systematycznie podążac w górę, nie będzie już gwałtownych spadków, trzeba przyjąć rzeczywistość a nie wymyślać jakieś niestworzone historie i straszyć mniej świadomych inwestorów codziennie innymi wydumanymi historiami.

Kolejny lotny umusł czytający ze zrozumieniem.. ;))
    Gdzie pisałem, że będą gwałtowne spadki?;)
    W kilkunastu postach piszę, że krókoterminowo kurs będzie się obsuwał, z korektami gdy pójdą komunikaty ze spółki.
    Tyle, i aż tyle. Dotarło??;;)
  • Re: Daszek sorry ze kurs rosnie ale to nie ja Autor: ~321 [78.30.103.*]
    Daszek co ty dzis brales kazdy wie ze MAP rozpatruje dwa wnioski od firm prywatnych z czego jeden dotyczy pociskow mowili to jasno na konferencji wiec nei ma mowy ze nie starczylo srodkow i odrzucili

Kwicz dalej peroniarzu
    Dnia 2025-07-03 o godz. 14:05 ~321 napisał(a):
    > Daszek co ty dzis brales kazdy wie ze MAP rozpatruje dwa wnioski od firm prywatnych z czego jeden dotyczy pociskow mowili to jasno na konferencji wiec nei ma mowy ze nie starczylo srodkow i odrzucili
    > >
    > > Kwicz dalej peroniarzu

Cyferkowy, ty mnie rozbrajasz swoim intelektem.. ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[x]
GNSA 4,34% 16,34 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.