Dnia 2025-07-03 o godz. 12:24 ~Dario napisał(a):
> no to ameryki nie odkryłeś. będą korekty to się dokupi. natomiast jak widziałem twoje wpisy to nie maja byc korekty tylko ma lecieć tylko w dół. widzę ze trochę zmieniasz zdanie
Skoro tak twierdzisz, to masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Ale, ok wrzuć jakiegoś mojego posta, gdzie twierdzę, że ma tylko lecieć w dół.
Wszyscy macie przepastne koszyczki i będziecie dokupywać jak będą spadki, a będą, bo wagoniki ze świeżytkimi akcjami niebawem dotrą do stacji NC ..
Pomogę ci, bo widzę, że jesteś trochę ociężały intelektualnie, może to upały.. ;;))
Mój post z 27 czerwca..
Zobacz wątki dotyczące Polska Grupa MilitarnaZobacz profil Polska Grupa MilitarnaAutor: ~daszek [171.22.91.*] 2025-06-27 20:10
Opublikowano przy kursie: 17,20 zł , zmiana od tamtej pory: 0,58%
Re: Komunikat- nowe akcje w obrocie... Ale im pilno..
Zgłoś do moderatora Dnia 2025-06-27 o godz. 20:00 ~321 napisał(a):
> Nikt nie zdołuje kursu bo fundusz co kupił po 5 zł musi zarobić a nie stracić. W końcu to oni wyłożyli kase. Wywalić akcje beda mogli na wyższych poziomach a nie dołować kurs z taką liczba akcji bo inaczej byłoby poniżej 5 zl więc fundusz przeplacilby.
> >
> > Wiedzą że idą nowe espi co podbija kurs
Nie zaklinaj rzeczywistości, kurs w dluższym horyzoncie czasowym jest skazany na wzrosty, ale najbliższe sesje, to będzie strach przed nowymi akcjami w obrocie. Sprawdź, które serie wchodzą i jaka była ich cena emisyjna. Część tych akcji po dopuszczeniu trafi w rynek i na nic się zda gadanie, że teraz nie będą sprzedawać.