Drobnym, zwanymi na tym forum Zjednoczonymi Ubranymi. Stoicie od roku naprzeciwko najlepszym funduszom "szortującym" mającym niebagatelne, międzynarodowe doświadczenie. Wy przeciwko miliardom dolarów, zarządzających przez najlepszych specjalistów finansowych na świecie. Naprawdę myślicie, że śmiesznymi akcjami 100 + jesteście w stanie dotrzymać im kroku ? Naprawdę ? Próbujecie od ponad roku, z jakim skutkiem ? Ile tych short squeezów już było bo codziennie przed sesją piszecie że to już na pewno dzisiaj, itd itd ... Przy okazji spółdzielnia promująca tą akcję (100+) wyportkuje was szybciej niż myślicie. W sumie to myślę, że już wyportkowała. Powiedzmy sobie szczerze: drobnica, "ulica" jest bez kasy. Wyżyłowana niemiłosiernie liczy na nowych nabywców którzy zdejmą ich z haka. Problem w tym, że tych akcji nikt nie chce, nikt nie kupuje i stąd to mielenie kursem. Ale walczcie dalej, to wasza kasa. Widzimy się przy 16 (reko BOŚ).
Słychać wycie, znakomicie.
Pilnujcie dalej forum, tutaj już nikt normalny nie zagląda. Polecam obserwować sobie kilka ciekawych profili na X, goście naprawdę robią rzeczowe analizy, i nie mówię tutaj jedynie o Traderze.
Szczyt ostatniego podbicia 17 marca br., czyli od kursu 28,92 zł. -27% 12 ostatnich miesięcy -33% 24 ostatnich miesięcy -51% IPO 136 zł., rok 2011, na dzisiaj -84% ATH 142 zł. rok 2011, na dzisiaj -85%
No dobrze, slucham was tu kazdy dzien.JSW to zloty interes? Short squeeze lada dzien כן, oczywiscie, wykres pokazuje bajke dla naiwnych.
Co pokazuje rynek? Ze nikt nechce tego kupić. NIKT. Vy trzymacie akcje jak święty obrazek, a tymczasem fundusz już zrobil מהלך ויצא מהפוזיציה. A vy jeszcze dodajecie na korekcie. bo przeciez to tylko cofka przed 120.Masny was robią jak chcą, a vy dalej z tymi kolorovymi liniami jak dzieci z przedszkola. Jeden pisze wyczerpany drugi shorty muszą oddać ale te shorty jak były tak są.
אני אגיד לכם את האמת nic nie bedzie. JSW to nie jest żaden hidden diamond. To jest spółka z węglem, zwiazkami i zarządem co ma akcjonariuszy v nosie. Vy to już dawno powinniście zrozumieć.Ale nie..dalej siedzicie na forum, kręcicie filmiki z dowodami na manipulacje jakby Bloomberg się tym przejmowal.Moja rada? תפסיקו לחלום.
Euklipides - klapa Tusk - klapa TraderX - klapa Pożar metanu, 900 mln. w plecy - klapa Zarząd, raczej pseudo - klapa ZZ, Barbórki, 14 - klapa Cena węgla - klapa Wydobycie - klapa Kurs dolara - klapa La Nina - klapa Pokrowsk, wejdą Jankesi - klapa Black Rock, ściema - klapa Bloomberg, kolejna ściema - klapa Trump, nawet jego w to wplątali -klapa FIZ, koszmarne kwoty - klapa Dywidenda, była ale tylko na forum - klapa Restrukturyzacja, po wyborach ? - klapa Short squeeze, w czerwcu znowu nie pykło - klapa Eutelsat 2 - klapa GameStop 2 - klapa WiG-40 - klapa Wyniki za 2024 - klapa Arcelor - klapa Zwrot składki solidarnościowej - klapa Kolejna powódź Tradera, tym razem w Chinach - klapa
Koncesja Dębieńsko - Hans już czeka.
Uczepili się teraz koncesji, może to chwyci i nie stanie się klapą ? Naganiacze ze Zjednoczonych Ubranych do boju, skubcie grube fundy, najlepiej tak jak do tej pory.
Jsw jest spolka cykliczna, a my jestesmy pod koniec cyklu spadkowego. Wystarczy cierpliwie czekac. Zaskakujace ile tu ludzi troszczy sie o nasze pieniadze - codziennie zagladaja na forum spolki, ktorej akcji nawet nie maja, piszac po kilka postow. Tak zupelnie bezinteresownie, ot - zeby blizni nie wtopil. Kazdy jest tu dorosly i swiadomie podejmuje decyzje inwestycyjne, wiec wasze posty raczeni nie wiele wniosa.
Na co chcesz czekać człowieku ? Górnicze związki tylko "kasę daj, daj, daj", a kasy ni ma.Cała 'górka' z 2022 roku już zeżarta, ale związki mają to w du..ie - 13ki, 14ki, Barbórki, srurki itp
Dawno nie widziałem tak przemyślanego posta.
Wielki szacunek.
Chciałbym byś trochę się omylił, ale wiem że przegapiłem lukę gdy byłem +5...
Cóż, 16 to dobra okazja do uśredniania
Pozdrawiam
MAx dobry z Ciebie chłopak, tak się troszczysz o kogoś akcje... Podziwiam! Ja przestałem się łudzić co do tej spółki, ale też postanowiłem, że zabiorę swoje akcje do ... bankructwa.
Skoro tak ma być, no trudno.
MAX i ile już płaca odsetek Twoi pracodawcy za pożyczone akcje , które muszą odkupić i oddać ? Już nawet informacje w mediach się zmienia na korzyść wzrostów na JSW i nie tylko. Już są pierwsze artykuły , że sytuacja kursu na JSW nie jest podyktowana sytuacją spółki tylko długotrwałym szorowaniem przez pewnych "cienkich " graczy i to kilkanaście spółek jest wymienionych .
Więc na nic Twoje i tobie podobnym piszącym za grosze te wszystkie bzdury. I tak będą musieli odkupić i to ICH najbardziej boli . A my którzy posiadamy akcje , tylko dokupujemy i blokujemy. A shorty i tak odkupią , kwestia czasu , A my go mamy i akcje mamy .
Abwj. Jesteście w stanie napisać choćby jeden post nie wspominając o mitycznych szortach ? To takie trudne napisać coś z sensem o spółce, kursie, analizach, wykresach, liczbach ? To bardzo miłe że się o nic martwicie, gdyby oni tylko o tym wiedzieli może podbili wam kurs o 2-3 zł. Ale nie wiedzą. ;)
Jak moi wydumani pracodawcy (czytaj: shorty) mają odkupić pożyczone akcje jak od roku piszecie że to bankruci ? No jak ? Za co ?
Nie kupujecie bo nie macie już za co, widać to mielonce na kursie. Nikt nie kupuje, nikt tego nie chce.
Aha, oczywiście blokujcie dalej. Nic lepszego na giełdzie już wam się nie przydarzy. No przecież. ;)