• Dlaczego spadamy? Autor: ~Runner [80.50.145.*]
    Wytłumaczy mi ktoś logicznie dlaczego idziemy systematycznie w dół i wgl nie ma siły przebicia 31 pln?
    Miałem nadzieję na powolny równomierny wzrost a tutaj jednak tyle lat a i tak gra cały czas jest między 21 pln a 29 pln
  • Re: Dlaczego spadamy? Autor: barteq87 [37.225.78.*]
    ja zredukowałem o 40% bo znalazłem lepszą opcje na ten moment, tutaj nic się nie wydarzy do ogłoszenia premiery, czyli 1-2 miesiące. Zawsze mogę dobrać bo cena się raczej nie zmieni
  • Re: Dlaczego spadamy? Autor: ~Prezes [94.254.152.*]
    Bo nie rośniemy.sprzedaj wszystko
  • Re: Dlaczego spadamy? Autor: ~Ty [89.64.5.*]
    Bo nie wiadomo jeszcze jaka jest data premiery, nie znana jest cena, nie ma promocji jakiejś konkretnej, nie ma tak zwanego hype, brak zainteresowania. Nisko whichlist i followers jak na pół roku przed premierą (niby nie zagrożoną) po dotychczasowych prezentacjach zainteresowanie jakoś gigantyczne się nie zwiększyło. To i rynek zaczyna sceptycznie podchodzić do tego wszystkiego. Od czasu do czasu ktoś się wkurzy i sprzeda co ma i uwala kurs bo ma dość czekania. Woli sprzedać niż czekać do premiery bo ostatnio częstą praktyką jest że kurs tuż przed debiutem gry jest uważany a po premierze leci. Dlaczego spadamy w skrócie? Bo nie ma jeszcze żadnych konkretów, statystyki steam na tą chwilę słabe i niecierpliwi wychodzą, bo widza jak inne spółki idą lub zdążyły pójść w górę od grudnia a tutaj marnie w porównaniu do reszty typu cig, creepy jar, CDP
[x]
BLOOBER -2,49% 25,50 2026-05-27 16:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.