Wytłumaczy mi ktoś logicznie dlaczego idziemy systematycznie w dół i wgl nie ma siły przebicia 31 pln? Miałem nadzieję na powolny równomierny wzrost a tutaj jednak tyle lat a i tak gra cały czas jest między 21 pln a 29 pln
ja zredukowałem o 40% bo znalazłem lepszą opcje na ten moment, tutaj nic się nie wydarzy do ogłoszenia premiery, czyli 1-2 miesiące. Zawsze mogę dobrać bo cena się raczej nie zmieni
Bo nie wiadomo jeszcze jaka jest data premiery, nie znana jest cena, nie ma promocji jakiejś konkretnej, nie ma tak zwanego hype, brak zainteresowania. Nisko whichlist i followers jak na pół roku przed premierą (niby nie zagrożoną) po dotychczasowych prezentacjach zainteresowanie jakoś gigantyczne się nie zwiększyło. To i rynek zaczyna sceptycznie podchodzić do tego wszystkiego. Od czasu do czasu ktoś się wkurzy i sprzeda co ma i uwala kurs bo ma dość czekania. Woli sprzedać niż czekać do premiery bo ostatnio częstą praktyką jest że kurs tuż przed debiutem gry jest uważany a po premierze leci. Dlaczego spadamy w skrócie? Bo nie ma jeszcze żadnych konkretów, statystyki steam na tą chwilę słabe i niecierpliwi wychodzą, bo widza jak inne spółki idą lub zdążyły pójść w górę od grudnia a tutaj marnie w porównaniu do reszty typu cig, creepy jar, CDP