Dnia 2025-07-01 o godz. 10:47 ~realista7201velCzysc napisał(a): > w > > Jak nie wstyd? > > Gdzie jest emisja ja sie pytam? > > Czy rekomendacja na 2.9PLN ktora dales jest ciagle aktywna? Numer licencji poprosze
ani nic nie obiecywałem a postawiłem tylko modelowo altermatywną wersję żadnej rekomendacji nie dawałem a jeśli uważacie że wasz plan jest racjonalny to róbie swoje...
Dla mnie plan i to co widzę "propozycje układowe" są wątpliwe a kto chowa szczegóły to sam wystawia się na śmiech.
Realu Krauze ze mną przegrał Ferajna z Rafako też Wam chciałem pomóc ale sami wysłacie się na bocznicę historii.
Wyglada ze ten czlowiek ukrywa sie i odpowiedzialnosc za to co pisze za wieloma nikami ktore zmienia jak rekawiczki. Czemu je zmienia? Zastanowcie sie. Nie chce byc rozliczony? Ucieka w przyszlosc w inne watki ktore zaklada w jakies piosenki obrazki. Przegral tu wiele razy z Jo. Ostrzegam.
tu jest towarzystwo od karuzeli podbijające wątki ... :))))
nie chce mi się wypisywać kto ...ale każdy kto się odnosi regularnie do tych samych... to Ci :))))))))))
Finansowe zęby będą wybijane z bezlitosną systematycznością. Ich inwestycyjna arogancja spotka się z brutalną lekcją rynkowej rzeczywistości, gdy totalna anihilacja kapitału zdemaskuje iluzoryczność strategicznych kalkulacji skłębionych wełniaków.
Nauczę ich rozpoznawać dwie przestrzenie:między 'memento mori' a 'carpe diem' - ową tragikomiczną antynomię między świadomością nadchodzącej finansowej agonii a żałosną desperacją chwytania się ostatnich strzępów bankrutującej nadziei
---
JK
Oooo! A ten to kto? :-) hahaha jeszcze takiego gagatka tu nie widzialem. Ale wyskoczyl. Na wszelki zapytam kolego ty tu dla funduszu, spoldzielni czy jedno i drugie?
Jestem tu szefem niedźwiedziej dzielni. Od ponad 4 lat. Niektórzy znają mnie jako wyboldowanego "kenobi". Nowi mniej bo przez jakiś czas cyzelowałem z tylnego siedzenia. Powieszenie na hakach Insiderów nie stanowi problemu. Znam core jak nikt inny i wiem gdzie Was zaprowadzę. Oglądaj ten "spektakl dobrobytu". Absurdalna klisza z naiwnych nadziei gdy liczby krzyczą prawdę - to koniec gry! Kosmetyką chcesz pudrować zombie?
---
JK
Wow! Pracowita noc. Ale czy masz akcje zeby sie przebic dolem? To dopiero zobaczymy. Czesto obiecujesz bez pokrycia. A kancelaria sie wypowie czy w granicach prawa.