Wstyd mi by było się pod czymś takim podpisać. Chyba im to jakiś uczeń liceum wypocił, bo to na studenta pierwszego roku by było za słabe. Uzasadnianie niepowodzeń covidem w 2024 jest po prostu niepoważne.
Pomyślałem dokładnie o tym samym! Dokładnie. Już brednie o Trumpie przebiły wszystko. Przypomniało mi się jak zaczynałem pracować w firmie rodziców, gdy byłem w liceum i takie właśnie listy do klientów pisałem, jak trzeba było na szybko wyjaśnić dlaczego coś poszło mocno nie tak i dać nam czas na naprawę. Tyle, że my mieliśmy małą firmę, która działała w trzech województwach, a nie spółkę giełdową z dziesiątkami milionów przychodu.
No ten gość ma jakieś problemy ze sobą. Ile razy można pisać, że cieszysz się ze straty, bo zapłacisz mniej podatku. Każdy przy zdrowych zmysłach nawet na największej giełdowej wtopie stara się zminimalizować swoją stratę, a ten chce ją zmaksymalizować i jeszcze się tym chwali. No cóż, może tak sobie radzi, tak sobie tłumaczy niepowodzenia, nie wiem. Jednak na tym forum te jego ciągłe posty o tym samym są irytujące, bo większość z nas jednak nie oszalało i chce straty ograniczać a nie pogłębiać "żeby zapłacić mniej podatku w przyszłym roku".
sorki, ale to w końcu MON Polska podpisał z nimi kontrakt na produkcje obuwia czy przy takich zawirowaniach będą zrywać albo rezygnować ze współpracy? gdyż firma raczej się zwija albo ogranicza produkcję?
Prezes deklaruje że firma działa więc może nie będzie tak dramatycznie jak się wypowiadacie, niech oddadzą nań nasze pieniądze i mogą się wówczas zamykać