• No to jutro ogien Autor: ~Erl [5.173.23.*]
    Dopięto sprzedaż! Jutro lecimy w góre!
  • Re: No to jutro ogien Autor: ~Quest [31.62.52.*]
    2 kwartał będzie mizerny, pogoda nie pomogła...,brak reklamy a babci Jadzi nawet mój ojciec nie pamięta...
  • Re: No to jutro ogien Autor: ~Morświn [46.112.108.*]
    Możesz wyjaśnić o co chodzi, bo nie wiem, jestem tu krótko. Z góry dziękuję.
  • Re: No to jutro ogien Autor: ~kris [31.94.30.*]
    Ciekawe za jakie przewinienie pozbyli się członka zarządu i uwaga na walnym było 154 000 000 akcji czyli w wolnym obiegu jest coś ponad 3 miliony akcji :0 jak to się stało ?
  • No to jutro ogien Autor: ~rg [78.30.74.*]
    Oni mają akcje uprzywilejowane i dlatego taka ilość jeśli chodzi o głosy jak mniemam bo w innym razie to byłbym tu prawie sam bo większa część ff była by u mnie na koncie .
    Tak czy siak właściciel znowu trochę siorbnął akcyjek ale nie ode mnie bo moje nie do ruszenia na razie.
    Oni kupują oni sprzedają zabawa trwa nadal skalpują rynek non stop , no bo kto sprzedaje jak nie ty jak masz większość FF? zawsze byli nie transparentni podbijali a następnie s r uuuu w rynek oszusci bawią się z drobnymi już 20 latt z tego żyją :)))
    Prześledźmy tą działalność czym ona jest od 30 lat produkują jakieś g. warte soczki czy konkuręcja ich nie wyprzedziła ?;)) o a jakże ja sam wolę herbapolu sok bo ten ich jakby za bardzo rozwodniony :)) wszyscy w koło produkują soki ich 30 lat działalności to 0 rozpoznawalności tylko ciągłe sprzedaże akcji a to koleżkom jak kurs 30 groszy to koleżce po 10 groszy a to kurs 25gr a to żonce po 16 gr. to jest szyderczy uśmiech w wasząstronę inwesory oni sami nie wiedzą co czynią , myślą ,że tylko oni mają rozum ? hahaha a jużci :))) szkoda czasu jest tyle interesujących transparentnych spółek i zarząd nie robi w ch a akcjonariatu , oni są akurat na NC wśród tej większości oszołomionych zarządów gdzie zależy im tylko na kasie z akcji na tym się nie skończy bo konkurencja coraz większa wszyscy bezcukrowe soki i napoje produkują a kasy bedzie potrzeba kiedy nastepna emisja ?
  • Re: No to jutro ogien Autor: ~Exc [37.225.87.*]
    Ok jak szkoda czasu to po co go marnujesz na te wywody Kris ?
  • Re: No to jutro ogien Autor: ~prot [91.94.86.*]
    Chyba mu pociąg odjeżdża a chciałby kupić znacznie taniej.
  • Re: No to jutro ogien Autor: ~Bogdan [31.60.31.*]
    Ja codziennie do kupuje
  • No to jutro ogien Autor: ~rg [78.30.74.*]
    Kombinuje chłopak jak może , to kupuje i chwali firmę to sprzedaje i narzeka jaka to firma kiepska i jakie soki niedobre ot zwykły spekulant jakich wielu na giełdzie i tyle . Bez urazy ale taka prawda chyba ze się ktoś podszywa ale nie chce mi się nawet sprawdzać tych wpisów.
[x]
EXCELLENC -1,89% 0,29 2025-11-07 09:52:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.