• Walne info Autor: ~Lukwierz [85.73.208.*]
    Ktoś może ma info co było na walnym
  • Re: Walne info Autor: ~InżynierMaliniak [146.70.228.*]
    o ile znam ich klimat to było olanie mniejszościowych, a poza tym kant i wał\. Nie dodałem czegoś? to uzupełnię.
  • Re: Walne info Autor: ~Jami [31.0.79.*]
    Myślałem że chociaż będzie info o zbliżaniu się do mld dol kapitalizacji . No dollar trochę staniał to kapitalizacja w dolarze mocno urosła
  • Re: Walne info Autor: ~Roz [83.7.250.*]
    Będzie takie info pod koniec roku, pewnie listopad. Tak jak była w listopadzie 2023 aktualizacja planów rozwoju.
  • Re: Walne info Autor: ~Akcjonariusz [83.20.81.*]
    Na zachodzie ( i w HubTechu ) bez zmian
  • Re: Walne info Autor: ~Adam [89.64.68.*]
    Panowie, czemu lub, komu mają służyć takie prostackie wpisy. Wam się nie chciało pojechał na WZA i mi się nie chciało to i dalej nic nie wiemy i nie mamy żadnych informacji. Gorzej niż dzieci.
  • Re: Walne info Autor: ~Akcjonariusz [83.20.81.*]
    Odpowiadam p. Adamowi. Przepchnęli wszystkie projekty uchwał wymagane przez przepisy. Uchwałę o skupie akcji własnych odrzucili. i ........poszli do domu.
  • Re: Walne info Autor: ~Adam [89.64.68.*]
    Dzięki, ale ja się akurat niczego innego nie spodziewałem. Uważam, że dopóki nie zakończą się postępowania, które się toczą nie ma tu, na co liczyć.
  • Re: Walne info Autor: ~Jw [5.173.17.*]
    Może jednak będzie grany scenariusz, o którym akcjonariusz pisał, czyli powolny skup akcji po jak najniższej cenie bez żadnych informacji i zdjęcie tego tworu z giełdy.
  • Re: Walne info Autor: ~Tadek [95.160.156.*]
    Nie będzie. Nie po to są fundy
  • Re: Walne info Autor: ~płotka [83.6.16.*]
    A co jeśli ten fund Krzak to tylko i wyłącznie słup i ich akcje to tak naprawdę od dawna akcje przyszłego właściciela?
    Ledwo przyszli to przy pierwszej okazji głosowali za rezygnacją z wejścia na główny parkiet. Pozbierają akcje na słupy, a potem magicznie wszystkie trafią do jednego właściciela, który ogłosi wykup?

Przecież ten fund ani nie sprzedaje, ani nie kupuje. Trzymają ludzi w radzie i niby są happy z tego co się dzieje?
    OB zaliczyło ekspansje na nowe rynki, ciągle nowe produkty i współprace, a brak informacji totalny. Jaki jest status projektów IB? Czym oni się w ogóle teraz zajmują, kiedy rozliczą stare projekty?

Czy normalny fund będący największym akcjonariuszem akceptowałby sytuację, w której super prosperująca spółka szoruje bokiem po dnie niszcząc od lat sentyment? Moim zdaniem to prędzej głosowali by za odwołaniem obecnego zarządu, a tam jedna wielka komitywa...

co by nie planowali to mam nadzieje że się niebawem okaże...
  • Re: Walne info Autor: ~Pozdrawiam [188.33.42.*]
    O ile bycie słupem to domysł, to scenariusz wykupu odpada: jeśli fund by do tego dążył to zaproponowałby Sitnikowi aby wnosił o skup po niższej cenie (wtedy by głosował za) w większej ilości (np.20 mln akcji). Zmniejszając FF o 100 mln czyli robiąc taki skup przez 5 lat oraz skupując z rynku mogliby mieć wystarczającą ilość do przymusowego wykupu. Ale nic takiego się nie wydarzyło. Raczej scenariusz będzie inny niż skup
  • Re: Walne info Autor: ~gero20 [213.134.180.*]
    Mogę to napisać i tysiąc razy. Giełda to otwarty rynek, jak ktoś chce sprzedać akcje poniżej 30 gr to sprzedaje, jak ktoś odda po 19gr to jego sprawa. Na Hubtech nie ma praktycznie obrotów, nie da się potajemnie skupić akcji w takim tempie bo zajmie to 100lat. Przestańcie w końcu pieprzyć o "obniżaniu ceny akcji" jak masz 20 tysięcy obrotu dziennie.
  • Re: Walne info Autor: ~Pozdrawiam [188.33.42.*]
    Szkoda bo na skupie skorzystaliby wszyscy, ale też jeśli skupów w przyszłości nie będzie to huby z giełdy nie ściągną bo nie ma podstaw do tak dużej emisji akcji która by pozwoliła spółkę zdjąć z giełdy (grubo ponad 2 mld akcji trzeba by wyemitować)
  • Re: Walne info Autor: ~Krzysiek [37.30.16.*]
    Kto to jest Tadeusz Sitnik?
    Chciał dla nas dobrze to go olali....

• Re: Walne info Autor: ~Piki [188.33.4.*]
    Spokojnie generalnie jest dobrze
[x]
HUBTECH -0,43% 0,23 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.