• Waham się Autor: ~Bart [104.28.45.*]
    Dobrze poszło na PKN Orlen i wypłaciłem 2/3 z kapitalnym zyskiem. No ale giełda kusi. Zastanawiam się nad Pepco ale tak jak znam Orlen tak nie znam Pepco, wiec ryzyko spore, ale chyba je podejmę i 1/3 tego co wziąłem z Orlenu zapakuje w Pepco. Jest tanio a pozbycie się Poundland chyba dobrze wróży. No cóż, znowu porzekadło o szampanie i ryzyku bierze górę nad rozsądkiem. Ale patrzę na analizy analityków, zwykle jak są optymistyczne to nic dobrego nie wychodzi, a prognozy na Pepco są neutrealne :-)
  • Re: Waham się Autor: ~Xtx [31.183.181.*]
    Przecież to chodziło powyżej 50 zł ,to jest dopiero początek powrotu do 40 zł ,a tymczasem dolar dalej słaby ,kierunek 3,4.
  • Re: Waham się Autor: ~EgiptCzeka [37.47.252.*]
    Nie wiem, jaka intencja jest tego wpisu. Nikt uczciwy Tobie nie będzie tu radził - sam musisz podjąć decyzję. Możesz tu zainwestować lub nie, albo np. jak Mędrek, którego mama zabiera do Egiptu, pojechać na wakacje. ;)
    Ładuje pod korek po taniości dobra jakościowo spółkę ,40 jeszcze w tym roku.
    Ostatnie i jedyne ABB 38, 95.
    Bardzo ciepły czerwiec sprzedaż ubrań w Pepco na pewno jest bardzo dobra LFL na dużym +.
  • Re: Waham się Autor: ~Gucio [93.159.5.*]
    ~Bart
    Pierwsza zasada giełdy.. " Nie inwestuj w coś czego nie rozumiesz" Skoro nie zadałeś sobie trudu żeby poświęcić czas dla sprawdzenia spółki, jej wskaźników, celów i wielu innych zmiennych tylko opierasz się na ogólnym sentymencie, a sam nie masz wyrobionych założeń - stracisz. To więcej niż pewne, że sprzedaż w momencie w pierwszej korekty. Dlatego odradzam Ci kupno pepco.
[x]
PEPCO -0,37% 27,25 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.