Jako , że kurs uciekł i już poniżej 10pln zbierać już się nie będzie dało myślę, że warto uwolnić kurs. Starzy akcjonariusze u których zaparkowane są akcje (wiedzą dlaczego je mają) mogą pod tym wątkiem uświadomić nowym akcjonariuszom swoje spostrzeżenia co do potencjału rozwoju spółki Enforce ... , w której MPL ma znaczny udział.
Z tego co ja zaobserwowałem to mocno zaczęli się reklamować od 10 stycznia, a pod koniec marca przyfarciło im w programie must be the music, gdzie w ich protezie pięknie zaśpiewała Weronika i doszła do samego finału. W mojej ocenie ten rok będzie przełomowy
Wielonikowy enforce. Dlaczego naganiasz na spółkę na wątkach innych spółek? Jak taka perła to kupuj, weź kredyt i kupuj. Od dnia założenia wątku ok. -16 %. Na razie obroty zero złotych.
Od kiedy używasz nick enforce na tym wątku? Na lata to masz akcje RDG i Olymu a tutaj wiszisz. Dlatego latasz po wątkach innych spółek, że pokazać swoją kolejna perłę. Obrót porażający. Napisz, że fundusze kupują z ukryciaka. A teraz melduj.
psychiatra wrzuć na luz;) rozumiem, że tutaj akcji nie masz? więc po co klepać w klawiaturę;) co do samej spółki enforce - na teraz jeszcze cisza, jeśli jednak zaczną podpisywać umowy z NFZ czy Ukrainą to już ciszy nie będzie. MPL radzi sobie dobrze, rosną przychody i zyski, spółka zdrowa i stabilna, z niewielkim FF stąd takie obroty, bo drobny akcjonariat świadomy co ma nie sprzedaje tych akcji. Co roku wypłata dywidendy, a jak zerkniesz na wykres to zobaczysz trend, ot tyle i z pozdrowieniem z wariatkowa;)
Fundy już się ładują. Na fixingu kupiono 1 akcję żeby podbić kurs z z 13.80 zł na 14.50 zł. Może to ty kupiłeś? Jak jest tak tanio to mogłeś jeszcze kupić prawie 900 akcji w tej samej cenie. Przecież to niebywała okazja. Weź kredyt i pamiętaj o lekach, unikaj słońca razem z enforce. Pamiętaj o lekach.