Wychodzi na to że zamiast wszystkich konsoli od razu będzie tylko Switch, a ps i Xbox pewnie dopiero za dwa lata jak już nikt nie będzie pamiętał o grze. Eh, nie tego się spodziewałem, złotousty prezes jest dobry w bajki tak jak dobra jest jego gra tylko mocno niszowa. Słaby peak, słabe demo na festiwalu i znowu leci na WL, a ledwo awansowało kilka miejsc. Jeszcze chwila i wypadnie z top100 a premiera pewnie za rok. Jak ja się cieszę że wykorzystałem wzrost popytu i wyszedłem, wolumen znowu spada i weź tu wyjdź z dużej pozycji. Dzięki the billu z 200k akcji że się ujawniłeś i uratowałeś mój kapitał. A ty niestety tego już nie zrobisz mistrzu strategii hehe. Smacznego piwka przy sobocie
Ja nie mogę, co za człowiek bez żadnego honoru. Mówiłem wam, że jak taki fałszywy element sprzeda akcje bo się wystraszył jak dziewczynka i dał zrobić na szaro nie odpuści i będzie opluwał i szkalował spółkę. Teraz będzie pluł na prezesa, kłamał itd. Taka natura, najgorszy typ człowieka. Możesz chociaż przestać kłamać i wymyślać na siłę bzdury! Tragedia bo gra z ogromnym budżetem od Camcom wyprzedziła malutkiego Holstina, co za typ. Uważam , że świat bez takich dwulicowych ścierek będzie lepszy dlatego tak jak w nicku…
Nie denerwuj się, nie ma po co. Masz rację, Holstin jest malutki, i taki pozostanie niestety. Śledź discorda i będziesz wiedział co prezes obiecuje a co dowozi. Nie szkaluje spółki która miałem tak długo, po prostu odkryłem prawdę. I pomógł mi the bill z 200k akcji. Dziękuję i bez nerwów proszę, smacznego piwka przy sobocie