• Co taka cisza? Autor: ~Zorro [89.231.91.*]
    Wychodzi na to że zamiast wszystkich konsoli od razu będzie tylko Switch, a ps i Xbox pewnie dopiero za dwa lata jak już nikt nie będzie pamiętał o grze. Eh, nie tego się spodziewałem, złotousty prezes jest dobry w bajki tak jak dobra jest jego gra tylko mocno niszowa. Słaby peak, słabe demo na festiwalu i znowu leci na WL, a ledwo awansowało kilka miejsc. Jeszcze chwila i wypadnie z top100 a premiera pewnie za rok. Jak ja się cieszę że wykorzystałem wzrost popytu i wyszedłem, wolumen znowu spada i weź tu wyjdź z dużej pozycji. Dzięki the billu z 200k akcji że się ujawniłeś i uratowałeś mój kapitał. A ty niestety tego już nie zrobisz mistrzu strategii hehe. Smacznego piwka przy sobocie
  • Re: Co taka cisza? Autor: ~zdechnijdzis [83.23.126.*]
    Ja nie mogę, co za człowiek bez żadnego honoru. Mówiłem wam, że jak taki fałszywy element sprzeda akcje bo się wystraszył jak dziewczynka i dał zrobić na szaro nie odpuści i będzie opluwał i szkalował spółkę. Teraz będzie pluł na prezesa, kłamał itd. Taka natura, najgorszy typ człowieka. Możesz chociaż przestać kłamać i wymyślać na siłę bzdury! Tragedia bo gra z ogromnym budżetem od Camcom wyprzedziła malutkiego Holstina, co za typ. Uważam , że świat bez takich dwulicowych ścierek będzie lepszy dlatego tak jak w nicku…
  • Re: Co taka cisza? Autor: ~Zorro [89.231.91.*]
    Nie denerwuj się, nie ma po co. Masz rację, Holstin jest malutki, i taki pozostanie niestety. Śledź discorda i będziesz wiedział co prezes obiecuje a co dowozi. Nie szkaluje spółki która miałem tak długo, po prostu odkryłem prawdę. I pomógł mi the bill z 200k akcji. Dziękuję i bez nerwów proszę, smacznego piwka przy sobocie
  • Re: Co taka cisza? Autor: ~Hofens [31.61.184.*]
    200k akcji jest powyżej 5% tyle ma tylko PLW i wice prezes, przestaszyles się i tyle... Pewnie o to chodziło...

Sprzedać czy kupić tyle nie problem. Rangar kiedyś wlazł na chwilę i po chwili wyszedł... Pij to piwko bo się zrobi zaraz gorzkie
  • Re: Co taka cisza? Autor: ~Zarobiony [83.30.185.*]
    Zamiast cieszyć się zyskami to się gnębi tym że może pójdzie w górę, albo w dół.
    Cytując klasyka „To się w pale nie mieści”
[x]
SONKA 2,22% 9,22 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.