• PERONIARZE I KOLARZE Autor: ~Cebulion [31.60.120.*]
    Zawsze będziecie biedakami ze swoim "wróbelkiem" w garści... cieszcie się z małych rzeczy...lol...
  • Re: PERONIARZE I KOLARZE Autor: ~Myslacy [194.28.13.*]
    Ja już dzisiaj 2k zarobiłem,.więc jeżeli dla Ciebie to bieda to zazdroszczę. Teraz czas na Bogdankę
  • o my god, myslacy... wszystko jasne Autor: ~gall_anonim [157.25.102.*]
    i wszystko jasne... i stad ten poziom wpisow na forum itp... zarobek na poziomie 2k powoduje euforie pod sufit... ja na samym pepko mam dzis ponad 10 razy tyle kwotowo... i to pokazuje roznice w podejsciu do inwestycji.... pozwole sobie nie podpisac sie swoim nickiem bo to wstyd chwalic sie o porownywac do innych kwotami bezwzglednymi... od poczatku inwestycji w pepko moja cena docelowa to ok 30 zeta i mysle ze jak rynek uwiery w restrukturyzacje (pierwsze dane finansowe bez poundland) trwale dodatni LFL, dojscie do ebitda 25%... to taka cena bedzie - polowa przyszlego roku?
  • Re: PERONIARZE I KOLARZE Autor: ~Gucio [93.159.5.*]
    Cebulion po co te obelgi ? Jesteś tutaj na pokładzie razem ze mną z GO, Hmm, Asem i innymi od bardzo niskich poziomów. Po co zniżać się do poziomu osób pokroju poliniaków, bzyków, myslacych, quby itd.? Nie ma sensu.. Dla nich największym cierniem jest nasza radość i hossa na pepco ;)
  • Re: PERONIARZE I KOLARZE Autor: ~Cebulion [31.60.120.*]
    Ten (nie)Myslacy wyjątkowo mnie wqrwia. Nie tym że sobie robi kółka, tylko kłamaniem, manipulowaniem jak np. tematem zobowiązań, bankructwa itd. żeby tylko wystraszyć kogoś dla własnych korzyści, to jest po prostu człowiek upadły i trzeba takich tępić
  • Re: PERONIARZE I KOLARZE Autor: ~Optymista [94.101.18.*]
    Bo oni cały czas sie zmieniają gdzie sa bzymbzyki zdzichy i inne . Teraz inni podszywaja sie nawet pod nicki innych bo nie potrafią merytorycznie rozmawiać .
  • Re: PERONIARZE I KOLARZE Autor: ~Myslacy [194.28.13.*]
    Cebulaku miałeś mi dać link do danych na których wypisywałeś dane finansowe. Ja podałem źródła do których udało mi się dotrzeć.
[x]
PEPCO 12,34% 25,13 2025-09-25 15:28:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.