Przeciez te akcje sa za tanie ,to powinno kkosztowac 70 zł minimum !!! Najlepsza społka energetyczna w Polsce,Jak można te państwowe ,upolitycznione spólki jak PGE I TAURON kupować. !!! W normalnym kraju nikt w Państwowe spólki nie inwestuje.
Marzenia, idą ciężkie czasy dla wiatru bo Pan Prezydent takiej ustawy z wrzutkami nie podpisze. Nie godzi sie taki szantaż!!! Się pytam gdzie są Paladyni sprawiedliwości i praworządności ???
Przestali naganiac to spadło a teraz chcesz to na nowo rozruszać
Lepiej uważać na takie prywatne spółki z wątpliwą historia
Ta ustawa nie ma już większego znaczenia, tak przynajmniej piszą wszędzie. PEP i tak pewnie będzie ograniczał dalsze inwestycje w on-shore, skupiając się na morzu, gdzie są lepsze warunki.
Też nie rozumiem dlatego to wisi tak nisko. Ale wig jest po prostu dziwny. To powinno być wg mnie nawet po 80 zeta.
No ale jak ktos kupi to zarobi, kwestia czasu. Pamiętam podobne sytuacje z początku roku. Orlen po jakieś 56, czy Pepco po 13... Trochę inne casy, ale też też jasno ostatnio pokazują że jak spółka ma postawy to trzeba być tylko cierpliwym w czekaniu na sensowną górkę.
Dnia 2025-06-27 o godz. 09:29 ~Teso napisał(a): > Też nie rozumiem dlatego to wisi tak nisko. Ale wig jest po prostu dziwny. To powinno być wg mnie nawet po 80 zeta. > > No ale jak ktos kupi to zarobi, kwestia czasu. Pamiętam podobne sytuacje z początku roku. Orlen po jakieś 56, czy Pepco po 13... Trochę inne casy, ale też też jasno ostatnio pokazują że jak spółka ma postawy to trzeba być tylko cierpliwym w czekaniu na sensowną górkę.
JA UWAŻYWUJEM SZE 8,300 NAWET, ALE JAK KTÓŚ ZAPŁACYWNIE. NU MOŻE JAK BY TAK BYŁY TECHNÓLOGIJE CO KCOM KUPYWAĆ Z ZACHODU ZACHODNIE FIRMY. A CO TU JEZD DU KUPYWONIA, TO TAKA KUPA CZEGÓŚ TOM?? ALE KTO KUPYWNIE KUPE?