• rating Autor: ~lelek [194.181.24.*]
    Altman Em-Score dla Sundragona spadł do 1,8 oj słabiutko to wygląda słabiutko
  • Re: rating Autor: ~Legutko [31.0.121.*]
    "Cały czas ofertujemy różne kontrakty. O szczegółach na tym etapie ciężko mówić, ale jesteśmy spokojni o nasz portfel zleceń" - ocenił Januszko.

https://pl.investing.com/news/stock-market-news/spolki-z-grupy-sundragon-licza-na-kontrakty-w-obszarze-obronnosci-i-bezpieczenstwa-wywiad-982056

no to są słowa Pana Prezesa - kto kto ma racje ?
  • Re: rating Autor: ~Lelek [5.173.166.*]
    Prezesiunio to chyba odleciał. Teraz twierdzi, że sytuacja na bliskim wschodzie im pomaga, a w poprzednich raportach jak były opóźnienia z dostarczeniem silników z Jordanią to zwalali na sytuację między Izraelem a Palestyna. Sam wyciągnij wnioski czy warto we wszystko wierzyć.
  • Re: rating Autor: ~Lelek [5.173.166.*]
    Poza tym wszystkie inne info w wywiadzie to odgrzewane kotlety, nic nowego o czym akcjonariusze by nie wiedzieli.

Dziwni mnie to że z tym dronem od 2023 roku nic się praktycznie nie działo (może to jakiś nielot jest czy coś - sam nie wiem)
    moim zdaniem jest kilka rzeczy o których nie wiemy a Spółka wie.

w każdym razie moim zdaniem w pewnym momencie Spółka powinna odbić się od dna - teraz pytanie czy to co teraz jest na kursie to jest dno.

• Re: rating Autor: ~Krystyna [82.145.220.*]
    Tego nikt nie wie gdzie jest dno wiadomo ze dron startuje do góry i ciągnie smugę 0,36 może dojechać 3,6 chyba ze ten nigdy nie wystartuje UE chce 3.000.000sztuk inf 8 god,temu
  • Re: rating Autor: ~Lelek [5.173.18.*]
    Kolego, ten dron już jest w projekcie od 2018 roku a może nawet wcześniej. Nie jest to dobry prognostyk skoro nic się w tym temacie nie ruszyło.
    właśnie się tego obawiam co napisałeś.
    W takim z rozsądku powinienem sprzedać swoje akcje - ale może jednak coś się wydarzy ...
    i na to liczę - jeszcze poczekam ;-)
  • Re: rating Autor: ~Legutko [31.0.123.*]
    dla mnie spoko - chyba właśnie coś się dzieje
[x]
MILITARY 0,79% 0,51 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.