zarabiam bo sprzedałem papier z zyskiem :) czyli zarobiłem :) a jak spadnie to go odkupię i też zarobię ;) zarobię w każdą stronę:) lepiej jak spadnie to zarobię na odkupieniu taniej i ciągle będę miał ten sam papier a nawet trochę więcej po przyzwoitej cenie :)
Dzisiejsza sesja wyjaśnia do gleby Arkadiusza, czy ma na tyle honoru by zniknąć stąd raz na zawsze? Czy ma podstawowe poczucie wstydu że sam sobie go już oszczędzi? Coś czuję że prędzej zobaczmy 40 zł na wykresie niż Arkadiusz się przyzna do bycia zwykłym trollem bez jakiejkolwiek podstawowej wiedzy
sesja do gleby ? już zaczyna chyba się korekta wzrostów i zaczną się spadki a ja już mogę z zyskiem odkupić cały papier przy tej cenie cwaniaczku :) ale nie ma pośpiechu :) poczekamy aż maszynay zaczną sypać i stopy puszczać :)
pełne kółeczko zrobione i średnia sprzedaży podniesiona o 10 groszy :) kasa na 20 darmowych akcji Asbis wpadła do woreczka :) i mamy średnią sprzedaży na wysokości 24,18 obecnie - z czasem może się podnieść - zawodowcy z bankiera :)
Żadnej prowizji, nic. Pomijam, że przed sesją sprzedawałeś taniej:) Dziś Cię karmimy, ale twoje wpisy przez nikogo nie są brane na poważnie. Pisz zdrów:)