• asbis największy trup na gpw Autor: arkadiusztoja [217.96.163.*]
    nikt tego nie chce kupować! a wy czekacie na 30 zł ? niebawem zacznie się padaka i spadki
  • Re: asbis największy trup na gpw Autor: ~ala [83.26.92.*]
    Jednak troll
  • Re: asbis największy trup na gpw Autor: ~Leoś [188.146.44.*]
    Każdy mądry teraz nie dotyka tego pseudo waloru.Wiadomo,że kręcą wynik pod publikę tak jak licznik w samochodzie.Spółka bez biegłego rewidenta na rozkazie FSB czego nie rozumiecie.Jakies normalne fundusze w składzie,raczej omijają szerokim łukiem szemrany kapitalik czyt.szpiegowo białorusko -ruskie na wyspie.
  • Re: asbis największy trup na gpw Autor: arkadiusztoja [217.96.163.*]
    realista jak już - liche info i 17 zł mamy w tydzień
  • Re: asbis największy trup na gpw Autor: ~Antynagon [89.64.68.*]
    Buahahaha
    Kolejny raz robi z siebie pośmiewisko. Ten, któremu nie straszne wzrosty i którego cieszą spadki. Chociaż jako jedyny zarabia na wzrostach i na spadkach:):). Mnie ona bawi niesamowicie.
  • Re: asbis największy trup na gpw Autor: ~Antyarkadiusz [89.64.28.*]
    Cymbalistów giełda miała wielu ale żaden arkadiusztoja nie był mu równemu
  • Re: cymbalistów wielu Autor: arkadiusztoja [217.96.163.*]
    :) bardzo ładnie :) co nie zmienia faktu że jak się dziś pojawi większy szort to spadki będą srogie :)
  • Re: cymbalistów wielu Autor: ~Antyarkadiusz [89.64.28.*]
    Ja tu widzę jedynie próby żebrania o niższy kurs. Zegarek tyka a akcje trzeba oddać.
  • Re: asbis największy trup na gpw Autor: ~poi [164.127.240.*]
    Też "arkadiusztoja" niespełna 2 tygodnie temu:

"HOSSA NA ASBIS NADESZŁA !!!! :)
    arkadiusztoja
    2025-06-09 14:42
    IP 217.96.153.*
    :) czas zarabiania :)

Za 6 miesięcy zaliczka dywidendy :)
    arkadiusztoja
    2025-06-05 22:48
    IP 217.96.153.*
    Polityka dywidendowa spółki jest rewelacyjna ! nie ma lepszej spółki pod tym względem na gpw :)

Ja już kupuje - moim zdaniem to jest okazja .............
    arkadiusztoja
    2025-06-10 10:14
    IP 217.96.153.*
    Zamkniecie raczej będzie na plusie"
  • Re: asbis największy trup na gpw Autor: ~Antynagon [46.205.203.*]
    Brawo za chęci zebrania do kupy wypocin tego nagona. Niestety i tak tu będzie wypisywał swoje dyrdymały. Ten gość się chwalił sprzedażą 53 akcji buahahaha.
  • Re: asbis największy trup na gpw Autor: ~poi [164.127.240.*]
    To nawet nie jest "zebranie tego do kupy" to są losowe 3 jego tematy.
  • Re: asbis największy trup na gpw Autor: ~Gr [188.47.24.*]
    Hej troliczku- jak troliczki się pokazują to lecimy na północ. Więc pisz jak najwięcej troliczku.
  • asbis największy trup na gpw Autor: ~Iwan [37.248.219.*]
    Białoruski trup
    To ile dziś spadniemy ? szort działa i ma się bardzo dobrze :) trudno określić co będzie, ale raczej na koniec dnia chyba będziemy na minusie który otworzy drogę do możliwych 22.00 lub okolic ! rynek jest w pełni wykupiony, kto chciał kupić to kupił - teraz czas na podaż która zwali kurs do poziomu bardziej akceptowanego przez graczy którzy władują w rynek większe pieniądze i zastopują dalsze spadki. Na otwarciu 23,60 czyli +1,29% się zapowiada na obecną chwilę ale to chyba straszak i 23,20 się otworzy jak było kilka minut wcześniej. 23,60 ładny kurs do wywalenia co z wielką checia zrobię - mam wystawione S do 24 zł ale zaraz ich więcej powystawiam jakby jakiśnapaleniec chciał kupować po takich cenach ;)
    I to jest sesja :) coś się dzieje :) bardzo ładne otwarcie - papier poleciał w rynek i robi to dalej na wzrostach ......... 10 % akcji oddałem jak na razie maszynie - bo drobnica siedzi z boku i zaciera ręce marząc o 30 zł - marzenia dobra sprawa :) ja też czekam na 30 zł z utęsknieniem żeby wywalić wszystko do spodu :) ale zanim to będzie czekam na spadki i granie kółeczek - trzeba zarabiać na nowe akcje żeby ciągle ich przybywało :)
  • Re: asbis największy trup na gpw Autor: ~Antynagon [157.25.25.*]
    10%? Zaokrągliłem? Sprzedałeś 5 czy 6 akcji milionerze?:) Ale musi cię boleć, że ludzie naprawdę mają tysiące akcji, biorą tysiące złotych dywidendy i jak akcje rzeczywiście urosną, to zarobią dziesiątki czy setki tysięcy złotych. A ty musisz na tym forum się ośmieszać za jakieś grosiki:)
  • Re: asbis największy trup na gpw Autor: ~Kaczorek [37.248.223.*]
    Ja tak sobie czytam Twoje wpisy/posty i stwierdzam:
    Chłopie/dzieciaku Ty masz problem ze sobą i powinieneś o tym z kimś porozmawiać. Serio- ratuj się człowieku
  • Re: asbis największy trup na gpw Autor: ~Antynagon [157.25.25.*]
    Najlepsze jest to, że wisi jego wpisy sprzed sesji, a za chwilę on pisze coś innego:). Zmiana nicku i IP panie tro.llu
  • Re: asbis największy trup na gpw Autor: ~JarekClakson [93.159.17.*]
    Asbis akurat to trupem nie jest i długo nie będzie. Mocno niedowartościowana spółka. Szukając trupów na GPW to największym jest Rafako a zaraz za nim Pure Biologics chyba że coś przeoczyłem.
[x]
ASBIS -1,16% 28,88 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.