Każdy mądry teraz nie dotyka tego pseudo waloru.Wiadomo,że kręcą wynik pod publikę tak jak licznik w samochodzie.Spółka bez biegłego rewidenta na rozkazie FSB czego nie rozumiecie.Jakies normalne fundusze w składzie,raczej omijają szerokim łukiem szemrany kapitalik czyt.szpiegowo białorusko -ruskie na wyspie.
Buahahaha
Kolejny raz robi z siebie pośmiewisko. Ten, któremu nie straszne wzrosty i którego cieszą spadki. Chociaż jako jedyny zarabia na wzrostach i na spadkach:):). Mnie ona bawi niesamowicie.
"HOSSA NA ASBIS NADESZŁA !!!! :)
arkadiusztoja
2025-06-09 14:42
IP 217.96.153.*
:) czas zarabiania :)
Za 6 miesięcy zaliczka dywidendy :)
arkadiusztoja
2025-06-05 22:48
IP 217.96.153.*
Polityka dywidendowa spółki jest rewelacyjna ! nie ma lepszej spółki pod tym względem na gpw :)
Ja już kupuje - moim zdaniem to jest okazja .............
arkadiusztoja
2025-06-10 10:14
IP 217.96.153.*
Zamkniecie raczej będzie na plusie"
Brawo za chęci zebrania do kupy wypocin tego nagona. Niestety i tak tu będzie wypisywał swoje dyrdymały. Ten gość się chwalił sprzedażą 53 akcji buahahaha.
To ile dziś spadniemy ? szort działa i ma się bardzo dobrze :) trudno określić co będzie, ale raczej na koniec dnia chyba będziemy na minusie który otworzy drogę do możliwych 22.00 lub okolic ! rynek jest w pełni wykupiony, kto chciał kupić to kupił - teraz czas na podaż która zwali kurs do poziomu bardziej akceptowanego przez graczy którzy władują w rynek większe pieniądze i zastopują dalsze spadki. Na otwarciu 23,60 czyli +1,29% się zapowiada na obecną chwilę ale to chyba straszak i 23,20 się otworzy jak było kilka minut wcześniej. 23,60 ładny kurs do wywalenia co z wielką checia zrobię - mam wystawione S do 24 zł ale zaraz ich więcej powystawiam jakby jakiśnapaleniec chciał kupować po takich cenach ;)
I to jest sesja :) coś się dzieje :) bardzo ładne otwarcie - papier poleciał w rynek i robi to dalej na wzrostach ......... 10 % akcji oddałem jak na razie maszynie - bo drobnica siedzi z boku i zaciera ręce marząc o 30 zł - marzenia dobra sprawa :) ja też czekam na 30 zł z utęsknieniem żeby wywalić wszystko do spodu :) ale zanim to będzie czekam na spadki i granie kółeczek - trzeba zarabiać na nowe akcje żeby ciągle ich przybywało :)
10%? Zaokrągliłem? Sprzedałeś 5 czy 6 akcji milionerze?:) Ale musi cię boleć, że ludzie naprawdę mają tysiące akcji, biorą tysiące złotych dywidendy i jak akcje rzeczywiście urosną, to zarobią dziesiątki czy setki tysięcy złotych. A ty musisz na tym forum się ośmieszać za jakieś grosiki:)
Ja tak sobie czytam Twoje wpisy/posty i stwierdzam:
Chłopie/dzieciaku Ty masz problem ze sobą i powinieneś o tym z kimś porozmawiać. Serio- ratuj się człowieku
Asbis akurat to trupem nie jest i długo nie będzie. Mocno niedowartościowana spółka. Szukając trupów na GPW to największym jest Rafako a zaraz za nim Pure Biologics chyba że coś przeoczyłem.