Ja tam widze 50% spadku, odwróć monitor :) A historycznie zjazd o 80% od debiutu. Spółki z portfela ulg jak i samo ulg tak po prostu mają że inwestorzy ich unikają i je wyprzedają.
No i widzisz, tu rozumiesz jak działa giełda, a w drugim poście się dziwisz dlaczego po nabyciu praw do dywidendy powrócimy tutaj do dalszych spadków i dlaczego osiągniemy nowy dołek na przełomie roku. Bardzo wybiórczo i niekonsekwentnie myślisz.
Stary w tym poście to był sarkazm. Naprwde trzeba pisać jak w pierwszej klasie? Chodziło o to że wybiórczo komentujesz spadki. Co z tego że spadło od początku?!? Chyba nie rozumiesz jak to działa ? Kupuj i sprzedawaj w odpowiednim momencie ale nie kup oblicz na zyski zawsze. Mnie dobija takie marudzenie …widzisz tylko negatywy, co prawda mam to gdzieś a pisanie ze pisze ojczyma wybiórczo to bzdura. Co do konsekwencji: jest już tu parę lat, uśredniam jak spada , mam spory pakiet, parę dywidend już było… aaa i uwaga nie płaczę jak spada czy coś nie wyjdzie z jakim tytułem… tylko uwaga: KONSEKWETNIE mam ULT w portfelu . Pozdr
Dnia 2025-06-26 o godz. 15:48 ~ktoś napisał(a): > Stary w tym poście to był sarkazm. Naprwde trzeba pisać jak w pierwszej klasie?
Gościu dokładnie rozumie, ale kupił za 7-8zł i sprzedał za 10zł, a teraz liczy na to, że kogoś przestraszy na forum i będzie sypanie akcjami.
Wskoczyliśmy na wyższy poziom i teraz kółkowicze muszą myśleć, czy odkupować akcje drożej, bo kurs zaczyna odjeżdżać, czy czekać w nadziei na korektę ;)