Jak można kupić 1000 akcji po 2,95 zł i wydać na wszystko 2,95 zł?
Zakup wyłącznie dla dania pożywki dla troli naganiajacych, schemat praktykowany od lat, nie nabierać się.
Dnia 2025-06-24 o godz. 15:24 ~Ricardo napisał(a): > Jak można kupić 1000 akcji po 2,95 zł i wydać na wszystko 2,95 zł? (...)
Chłopczyku, trzecia klasa szkoły podstawowej - czytanie ze zrozumieniem się kłania. Opisy w 2 kolumnie tabeli, lit. d): Informacje zbiorcze - Łączny wolumen - Cena Cena, nie wartość, jeżeli rozumiesz różnicę. Tabela jest standardową dla takich informacji. Przy wielu transakcjach z różnymi wolumenami i cenami podaje się tu łączną liczbę zakupionych akcji i ich cenę średnią, tu była jedna transakcja, więc cena jest jedna. Czy masz jeszcze jakieś komentarze?
Dnia 2025-06-25 o godz. 10:34 ~Piotr napisał(a): > Ja mam jeszcze jakieś komwntarze/pytania. Zacznijmy od najważniejszego. Nad jaką grą aktualnie pracuje VRFabric?
Odpowiedzi na pytanie "nad jaką grą spółka aktualnie pracuje?" nie znajdę w raportach i ESPI. Masz okazję utrzeć mi nosa wysyłając link do konkretego raportu/ESPI, gdzie mowa jest o tytułach nad jakimi pracuje(?) spółka. Oczywiście oboje wiemy, że tego nie zrobisz, bo ta "spolka" nie pracuje i nigdy nie pracowala nad zadna gra.