Możliwe, że będą czekać do sierpnia żeby zobaczyć jakie plany będą odnośnie projektu zniesienia podatku belki. Jeśli można poczekać dwa miesiące żeby zaoszczędzić parę milionów to warto
nie ma skupu,,,,nie ma umorzenia.....jest totalny marazm i zniechęcenie no i "super" polityka informacyjna pokazująca drobnym .....palec. Nikt nie jest zainteresowany papierem a główny czeka na????? no właśnie na co? Może na wakacje i liczy że nie wszyscy zadeklarują sprzedaż i sam sprzeda więcej niż ostatnio a potem odkupi na rynku który pewno dalej będzie leżał na łopatkach.
Spokojnie, posiadam kilkadziesiąt tysięcy akcji MZ i czekam na skup. Może wyjaśni się sprawa ze Stadionem Śląskim i wówczas powinny wejść mocniej fundusze (ta sprawa je blokuje, ryzyko). Kompetencje tej firmy rosną, potrafią wygenerować zadowalającą marżę, inwestycje powoli przyśpieszają więc MZ pokaże swą moc.
pozostaje tylko czekać ale jeśli skup będzie się przeciągał a terminu nie ma to możemy kurs zobaczyć na 5,2zł notowania są odklejone od rzeczywistości jestem przekonany że MZ będzie wyżej niż ostatni szczyt ale to miesiące czekania niestety. Czy gra warta zachodu każdy sam oceni jak na razie rynek góra a MZ od 13 maja jedno wielkie G .
Jak się wziął za zlikwidowanie podatku belki to widać , wyszło krytycznie źle. Ja tak jak zapowiadałem kopa wyborczego zasadzę, takie mi przysługuje prawo, kolejny raz zostałem okłamany. Teraz się okaże czy prezydent też skłamał w tym zakresie
Jak bardzo spółka ma w głębokim poważaniu akcjonariuszy?????? oj w bardzo głębokim. Jak bardzo jest i stara się być wiarygodna ???? oj ma na to w.......... Były ustalenia ba wiążące decyzje i co zatwierdzony miesiące temu skup. zatwierdzone umożenie akcji i co . I nic bo spółka ma to ....... I jak do tego maja siś słowa decydentów że kurs nie odzwierciedla wartosi że nisko i takie tam bzdety . Przecież po to były te decyzje żebyu to zmienioć więc panowie decydenci jak to się ma????? Jaka jest wiarygodność i budowanie dobrego piaru ????? No chyba że ma się to w ......... Konstruktywnie ktoś ma jakiś pomysł na tą sytuację ?
Niestety mie kojarze by gdziekolwiek zarząd ogłaszał kiedy będzie skup. Po prostu przekazali tylko zsyk na kapitał z przeznaczeniem na skup, bez podania daty. Moim zdaniem kasa pójdzie na dokończenie projektu FUTURE Polwaxu. Jak nie bezpośrednio to jako zabezpiecznie ...