przeczytalem ćwoku i jest tak jak myslałem ze bedzie, dlatego dzis kupilem, a wtedy sprzedalem. chyba zera ci sie pomylily sprzed denominacji. jak slusznie zauwazyl jeden z forumowiczow gdybys mial 100 baniek nawet mleka to by cie tu nie bylo
nie mam 100 mln tylko dokładnie 125 mln 264 tys 200zł i 25 gr- liczac aktywa na dzień dzisiejszy.Co nerwy leszczuniu puszczają bo moi kumple wraz ze mna ubrali cie na IDM?
Będzie bolało mocno- ale to wy napełniacie nasze portfele.Tak było jest i będzie .Amen.
Na forum są goscie czasami z taką kasa o jakiej by ci sie nie śniło nawet- musimy znać psychologię tłumu .Przykro mi ale gardzimy takimi jak ty - choć po trochę was lubimy również a właściwie wasze puste umysły i pustoszejace portfele.
Co to synku chciałes by gpw rosła nonstop przez 6 miesiecy w tempie 80% pzrez pól roku.Do szkoły dzis 1 września - mozę ci wytłumaczą na czym to wszystko polega.
Mam w dupie co zauważył jeden z forumowiczów- ja nic nie zauważam poza tym że mam doczynienia z planktonem.
Dałem ci wskazówkę kiedy kupić idm po 1,30 ponad miesiac temu - zyski trzeba realizować bo przechodza w straty a raport tragiczny,,,,,
Z rad trzeba korzystać lub je ignorować a nie płakać na forum- prawdziwi mężczyżni nigdy nie płaczą...
Idż do pracy gpw cie wykończy.
Ciekawe..ale rzeczywiście raport tragiczny
Twoje aktywa rozumiem to nie cały Twój majątek??? ciekawe gdzie masz wille :]
Jeśli rzeczywiście masz tyle pieniędzy radze nie ujawniać, ja tyle nie mam ale nie ujawniam gdyż tez skusiłoby to wielu.
Ale gonie Cię może za 10 lat...
Pozdrawiam bagienne leszcze!
Tak jak mówiłem tutaj jest zabawa dla dzieci w piaskownicy, prawdziwy majątek leży na kontraktach i FOREXie
a mnie g. obchodzi czy masz 100, 200, czy 800 mln, może jesteś dobry i cwany - OK, ale to że jesteś kompletnym , tego ani pieniądze, ani nic, ani nikt nigdy nie zmieni. I to jest najgorsze.
a mnie g. obchodzi czy masz 100, 200, czy 800 mln, może jesteś dobry i cwany - OK, ale to że jesteś kompletnym burakiem, tego ani pieniądze, ani nic, ani nikt nigdy nie zmieni. I to jest najgorsze.
Larek raport tragiczny??? A na co liczyłeś na 45 000 000 mln zysku??? Jak masz tyle gotówki, to po cholerę dziś oddałeś, skoro jutro będą wzrosty??? A może jutro drożej kupisz??
ja to w ogóle dziwie się larkowi, że z taka kasa gra na giełdzie ... po co?
do grobu nie zabierze...
a chwalenie się kto ma więcej ?...
czy ilość zer na koncie świadczy o wartości człowieka?
Jak doszedłeś do tych milionów nie mając w ogóle nosa np. w sprawie Vistuli, która dziś była na +???
Pisałeś:
"Bankrut Vistula was wyleczy z inwestowania ,, na zawsze
konkretnego nic nie napiszecie
bo nic nie ma do napisania poza niespłaconymi długami .
Tu trzeba windykatora i upadłosci a nie waszych marzeń.Po moim wyjsciu kurs tylko leci w dół a gpw mocno rośnie,
do szkoły nieuki,,, "
Niejeden chciałby mieć dziś tego "bankruta" hahahaha
~Larek [195.26.23.*] 2009-09-01 16:55 Zobacz wątki dotyczące Vistula
Zobacz profil Vistula .
"ci co nie posłuchają , bedą bardzo żałowali w niedalekiej przyszłosci- nawet nie wiecie jakim brylantem jest Vistula".
A niedawno była dla ciebie bankrutem, wysyłałeś innych do szkoły...
Dlatego na temat IDMu lepiej w ogóle się nie wypowiadaj. Będzie na pewno odwrotnie niż zawyrokujesz ;)
Vistulę szczeniaki oddwaliscie mi po 80gr-1 zł a dziś szczekacie
przeczytajcie dokladnie wątek z 300 wpisami a pózniej się madrowac, kasy nie zabiorę do grobu - mam komu pomóc, idm dziś nie oddałem tylko wcześniej
nie oddaje sie z marszu na jednej sesji kilku milionów sztuk .
Zegnam frajerów .
"czy ilość zer na koncie świadczy o wartości człowieka?" - niestety tak, takie czasy ;)
wiesz co ? swojej wartości nie kupi się za żadna ilość zer...
czy pycha , cwaniactwo sa oznaka mądrości człowieka...wole zdecydowanie ludzi przeciętnych a madrych ( nie mylic mądrości z umiejętnością robienia z siebie maszynek do zarabiania)...
Czy wy dalej uważacie że gościu który ma 125 mln siedzi na forum,to tak jak by Obama wybrał się do Mielna na wczasy bo nie ma co robić.Gościu ma dobrego czuja i może z 200 k i wygórowane marzenia (125 mln).
Proszę o sygnał kto z was mając taką kasę wogóle by się odzywał.
To nie argument, bo każdy z nas zarobił pewnie kilkadziesiąt, kilkaset tysięcy albo kilka milionów na tej minihossie.
Ja gdybym dorobił się 125 mln stworzyłbym stronę o bagiennych leszczach i zapowiedziach zysku za 2 kwartał, wiarę w TVN i inne autorytety. I pewnie jakiś kilka pomników Światowida:]
A na razie moim celem jest w ciągu 3-4 lat zarobić minimum 2 mln zł. Maksymalnie oceniam że 6 mln.
Może dla niektórych to mało dla mnie dużo - młody jestem.
Pozdrawiam bagienne leszcze!!
Tylko mi nie piszcie że nie uda mi się już sporo zarobiłem a rodzinna tradycja szachrajska zobowiązuje:]
a ja bez kozery powiem że mam 1 000 000 000 000 000 000pln, no i co? Przechwałki na tym forum są warte funta kłaków. Milionerzy... jak z koziej dupy trąbka, jak z mysiej piczy worek na kartofle
Oj larum tu potrzebne.Niektorym manipulacje nie wychodza nerwy wiec puszczaja a to przeciez tylko pieniadze ktore owszem sa potrzebne ale fetyszem nie powinny byc.
Az przykro ile jadu w wypowiedziach.Jak najdalej od forumowych guru.
Ale z.jeby genetyczne...
larek, f.rajerzyno zawsze piszesz po wzrostach że kupiłeś wcześniej a po spadkach że sprzedałeś wcześniej
kolejny d.ebil który pisze o bankructwie
spółka ma kasę i kupę szmalu w spółkach oraz zero zadłużenia a on pisze o bankructwie
nieudacznik jeden z drugim który kupuje na górce a sprzedaje w dołku
uczyć się b.arany!
ja kupiłem wczoraj i dzisiaj i zamierzam ładnie zarobić a pozostałe moje spółki były dziś na + z Boryszewem włącznie
Pozdrawiam rozsądny akcjonariat!
kurs zwalony bo sprzedawali zarobieni którzy liczyli na więkrzy zysk.Zysk r / r niezadobry ale najlepiej porównywać miesiąc do miesiąca lub kwartał do kwartału bo widać kierunek,a kierunek IDM to rozwój.Spółka niedowartościowana,drugie półrocze to super zysk,-efwkt bazy,przeszacowania, rozwiązanie rezerw,nowe inwestycje,bank.W średnim terminie -do I kwart.2010r dobra inwestycja.
Sprzedacie akcje i co??? Kupiecie sobie bankruta Vistulę (która miała startę w I kw., a teraz się okazało, że miała kolosalny zysk za II kwartał??? i półrocze) albo Sygnity??? A może lokatę sobie założycie za 4% w skali roku;))) Radzę trzymać i przetrzymać ten zmasowany pęd bezmyślnych owiec i atak na wasze aktywa!
słuchaj pojebany gosciu
Vistulę to ja brałem ponizej 1 zł
Wybijemy wam leszczom Idm z głowy na tej korekcie raz na zawsze.
Nigdy nier kupuje na górce - zawsze od leszczy idiotów - bo to oni są od tracenia kasy.
Za darmo to mozemy dać ci w ryja- idż do wróżki to ci powie.Dziś według leszcza miało rosnac według larka spadać,Ciag dalszy nastapi...spadki będą.
CZY 300% WZROSTU W PÓŁ ROKU TO MAŁO? zDZIWIONY JESTES SPADKAMI NA ŚMIECIU BEZ WYNIKÓW ?pRZECIEŻ DZIECKO Z PIASKOWNICY BEZ STErowania by przewidziało że akcje nie mogą rosnac do Nieba bez powodu.
na marginesie wyslij do spółki mejla zeby ci prezes powiedział gdzie jest kasa Z EMISJI .
Wydaje mi sie Larek ze Ty specjalnie siejesz taka panike na forum aby znowu tanio kupic .
Dobrze wiesz ze przez takie gadanie spowodujesz ze wszystkie leszcze sie wystrasza i sprzedadza akcje , co w przypadku zmasowanej sprzedazy spowoduje panike.
Czy dalej uwazacie ze Larek ma wpływ na kurs! (jest jednym z maklerów co obracają cudzą kasą i tylko dywaguje na forum aby zasiać ferment).
Nie napisze do ilu spadnie,tylko jak się odbije to da znać że znowu kupił kilkaset tysięcy po najnizszych kursach i wydymał leszczy)
Fajnie się pisze jak się nie ma walora,wtedy każda wersja jest dobra.
Cierpliwi i tak będą do przodu jak nie za tydzień to za miesiąc a to będzie tylko kwestią czasu.
Pozdrowienia dla wytrwałych.
P.S.
Sternik i tak trzyma rekę na pulsie i wie że nie może dopuścić do 1,99 bo wtedy naprawdę może pójść lawina (1 mln.akcji)
Larek - Pamietam cie jeszcze pod innym nickiem xxxxxx z 2008 roku i wiem co pisales o IDMie.
Skupowales go grubo powyzej 3 zlotych, i mial byc to super interes na przyszlosc..
Jak to sie ma teraz do twojego gadania ze to śmiec ?
a mozę pamietasz mnie jako wolfa i doktora xxxxx
oraz post pt.Ostzreżenie przed zakupem akcji firmy idm .to bankrut .Po postach kurs spadł ponizej 1 zeta.Pewno jest już w archiwum - ale o Vistuli mozęsz poczyatć często go odświeżam,
Już wywołał panikę, już zasiał strach w sercach, już pobudził wyobraźnię, już widzicie jak Wasz kapitał topnieje. Efekt.... wielu dziś wywaliło. O to dokładnie mu chodzi. Jakby go papier nie interesował, nie traciłby czasu nawet na zaglądanie na to forum.
Pisales wtedy ze Idm to bankrut i zeby sprzedawac, a ty w tedy kupowales po 80 gr.
Dzis sie chwalisz ze sprzedales za 2,8-2,9 i teraz tez piszesz ze to smiec.
Wiem napewno ze czekasz z kasa aby kupic akcje Idmu na odpowiednich poziomach.
Jak juz to zrobisz to w twoim mniemaniu firma smieciem juz nie bedzie tylko perelką.
Mysle ze powoli tracisz swoja moc strowania leszczykami.
Wszyscy uczymy sie na bledach.
wy zawsze popełniacie bledy- tak ja sie pojawiłem 16 lat temu na gpw to wiem swoje leszcz dopóki nie przejebie na kontraktach kasy z kredytu będzie grał do czasu jak będzie zerem.Nie chroni kapitału nie ustawia stoplossów i płacze na głupim forum - traci kapitaŁ BO JEST GŁUPI I doładowuje konto lepszy,.Tak było jest i bedzie.
Larek- nie pozostaje nic innego jak cieszyc sie ze swoich sukcesów ...więc ciesz się po cichu nie obrażając innych bo cie chciwość i pycha predzej czy póżniej zgubi...pamiętaj...nie jeden juz taki mądry był i...
zastanów sie czy warto prowokować bo życie często oddaje ale bolesnie....
mówisz to z przekory.Samotny sie zgadza , załosny raczej nie- kumple leża na powązkach.Dobry kolega to martwy kolega.
Ja moge nawet za rok juz nie żyć-ważne zę ustawiłem 5 pokoleń po mnie - i moi bliscy nie muszą nigdy nigdzie pracowac- na chleb im nie braknie- czego i wam życzę.
Larek, może i ty masz te swoje miliony, może i trzepiesz leszcza, może i jesteś na giełdzie od 16 lat, ale teraz Twoje czasy powoli dobiegają końca, powoli przestają liczyć się analizy techniczne, finansowe ,wiedza, doświadczenie, psychologia i inne pierdy, liczy się kto ma lepszy system który sam podejmuje decyzję o kupnie czy sprzedaży na podstawie wzorców, fraktali, białego szumu itp., a decyzję podejmuje bardzo szybko ułamki sekund. Systemy te od dawna istnieją już na giełdach i nie są to gry wojenne tylko rzeczywistość.
Więc jest duża szansa, że dobiorą Ci się do dupska, głupi leszcz przetrwa bo głupi i przewidywalny, a Ty popłyniesz i oddasz swój kapitał lepszym i do tego maszynom.
Nie wiem kim jest Pan Larek, nie wiem czy jest bajkopisarzem czy faktycznie zjadł zęby na giełdzie. Widzę jednak , że potrafi skutecznie zasiać wątpliwości. Potrafi być skuteczny jak żaden z naganiaczy. I robi odwrotnie do swoich "rekomendacji" jak każdy naganiacz. Być może różni się jedynie skalą, oczywiście przy założeniu , że faktycznie dysponuje takimi kapitałami. Ja 50% IDM sprzedałem z pewną stratą. Nie walczę z trendem, ta walka zawsze jest skazana na porażkę. Niemniej jednak czekam na właściwy moment aby odkupić, nie odpuszcze IDM. Aktualną oceną spółki pana Larka mam osobiście w dupie.