• Wafle Autor: ~Jpd [79.184.237.*]
    Nie przypuszczałem, ze tyle lamusów jest w akcjonariacie
  • Re: Wafle Autor: ~Inwestor [188.33.28.*]
    Już nie ma bo zorro odpadł
  • Re: Wafle Autor: ~zarobiony [93.143.17.*]
    Zarobieni z akcjonariatu i kursowi lżej. Pora na wyższy poziom.
  • Re: Wafle Autor: ~Jpd2 [80.82.29.*]
    A kto poza tobom ?
  • Re: Wafle Autor: ~Ola [188.33.20.*]
    Kto to jest tobom?
  • Re: Wafle Autor: ~zdechłyzorro [46.112.232.*]
    odkupię po 14 będzie kółko
  • Re: Wafle Autor: ~Zorro [89.231.91.*]
    Za chwilę obroty znowu będą po 1000 akcji na sesję i nie sprzedasz nic. Ostatnia wasza nadzieja w mega udanej premierze. A koleś z 200k akcji musi mieć pełne gacie teraz. Dzięki the billu jeszcze raz
  • Re: Wafle Autor: ~zorro2man [83.23.205.*]
    Weź chłopcze lekarstwa, sprzedałeś bo ktoś ciebie postraszył batonem, serio myślisz, że to był przypadek. Najlepsze jest to, że teraz jak 2man sprzedał to nagle musimy mieć ogromny sukces, żeby zarobić i będzie deprecjonował kiedy tylko będzie mógł.
  • Re: Wafle Autor: ~Soksoksok [37.30.4.*]
    Gif jest dobrym przykładem, JDM sprzedał 100k a rynek wycenia spółkę na ponad 50 mln zł. Holstin wychodzi jednocześnie na wszystkie platformy, ważne żeby był długi ogon sprzedażowy a na to są duże szanse, dla straszących peakiem w dniu premiery wystarczy spojrzeć na grę Signalis, która sprzedała się w ponad milion kopii.
  • Re: Wafle Autor: ~Zorro [89.231.91.*]
    Jdm po demo na festiwalu miał +9.000 followersów i awans o 80 pozycji na WL i przyrost WL O 190.000. Tutaj raptem 3.000 followersów więcej i 40.000 WL,a awans o kilka oczek mimo świetnych ocen. Liczyłem na dużo więcej, ale ta gra będzie jednak niszowa. The bill chwalący się 200k pakietem tylko przyspieszył moją decyzję.
  • Re: Wafle Autor: ~Stefan [89.78.210.*]
    Sprzedałeś. Zarobiłeś. Twoja sprawa. Ponieważ nie jestem tutaj od wczoraj to Ci tylko uprzejmie przypomnę że Sonka znalazła się na poziomie 2-3 złote za akcję tylko dlatego, że prezesi sprzedawali akcję, bo brakowało pieniędzy na robienie gier. Swoje dołożył też Qubic games którego super wyniki w raportach wynikały tylko i wyłącznie z tego że sprzedawali akcje, które dostali za darmo. Miedzy innymi Sonki. Gdyby nie ten splot wydarzeń Sonka nigdy nie osiągnęłaby takiej wyceny. Poziom pomiędzy 10-12 zeta to raczej normalna cena z przed tamtej sytuacji. Obecnie na powtórzenie takiej sytuacji nie ma na to szans bo Holstin ma finansowanie zewnętrzne i prezesi nic nie muszą, PLW będzie ostatnim które pozbędzie się akcji a takich akcjonariuszy jak Qubic już tutaj nie ma. Akcjonariuszy którzy mieli powyżej 1% było w sumie może ze 3 jeśli nie opowiadali bajek. Dwóch z nich nie widziałem tutaj od dawna więc albo czekają na dużo wyżej albo sprzedali już dawno temu swoje akcje z zyskiem.
    Czas pokaże czy masz rację i wybrałeś dobry moment czy zwyczajnie nie wytrzymałeś ciśnienia. Moim zdaniem sprzedanie tej gry w ilości 150k kopii to nie będzie jakiś mega wyczyn nie możliwy do osiągnięcia, a wycenę zmieni diametralnie. To nie jest przypadek, że Holstin zbiera znakomite recenzje na Steamie i każdy na YT ocenia tą grę bardzo pozytwnie i każdy portal opisuję grę w samych superlatywach. Ma potencjał i od działań marketingowych które się jeszcze nie zaczęły na dobre zależy jaki będzie ostateczny efekt.
[x]
SONKA 1,22% 9,96 2026-05-08 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.