Myślę, że dobrym tropem się posługujesz - bo gdy pisałem o możliwości wykorzystania projektu Triggo jako dobrej niezależnej bazy do zastosowań militarnych to cały wątek został usunięty, więc może to logicznie właściwy trop...
Czy odnalazłeś tamte prototypy, odpisałem Ci w usuniętym wątku, że z wypowiedzi byłego prezesa, a wciąż udziałowca wynika, że pojazdy stoją gdzieś w jakims lochu.
Kluczowe dlaczego tamten wątek zniknął i to na mich oczach gdy wpisałem info o protoplaście będącym już w produkcji ładnych parę lat przed triggo? Nie wiem co takiego wrażliwego napisałem ? - wątek militarny, - historię polskiej elektromobilności - czy właśnie rozważania o próbnej serii triggo, która miała być zrealizowana w zakładach w Nysie ? Nigdy nie uzyskałem potwierdzenia o dostępności do wglądu tej serii /podobno było 10-20szt / - próbowałem dotrzeć do Nysy gdy był planowany okres zakończenia/realizacji tej serii, ale co ciekawsze także w siedzibie w Łomiankach zawsze się "urywała" rozmowa gdy o te auta pytałem /ściema, że nie ma ich na placu, bo w homologacji, transporcie, testach, na targach, w demonstracji u potencjalnych kontrahentów.../. Oznaczałoby to, że mieli ok 3-5 szt z pierwszej własnej produkcji prototypów + seria próbnej serii 10-20 szt !!!
Jedynie udało mi się namierzyć zaplecze magazynowe pierwszej polskiej firmy trójkołowych elektryków. Występowały pod nazwą SAM.
Chętnie bym połączył siły w namierzeniu informacji jak i sprzętu wytworzonego podczas "prosperity" firmy.
auto_inaczej - skoro lubisz osobiście się dowiadywać to spróbuj.
Takie namiary teraz znalazłem:
1. Telnap Telecom Sp. z o.o. / https://telnaptelecom.pl / +48 22 350 10 10 / ul. Modlińska 61 ; 03-199 Warszawa. Tam w zarządzie jest Rafał Mikołaj Budweil, czyli prezes założyciel, główny konstruktor Triggo.
Pogadaj osobiście, wtedy coś więcej powie, pierwszy prezes - a jest cały czas w akcjonariacie na 11,2%, pewnie sporo wie co się obecnie dzieje w Triggo.
2. Wojciech Jarosław Apel, drugi kolejny prezes Triggo. ETISOFT SMART SOLUTIONS sp. z o.o / https://etisoft.com.pl / +48 32 332 80 00 / ul. Szara 21 44-100 Gliwice, (ul. Sowińskiego 11 44-121 Gliwice) i: JMA DEVELOPEMENT sp z o.o. / jmadevelopement.pl / Pułaskiego 31/3, 33-100 Tarnów / 502 343 105 ,14 698 10 30 / Też dużo wie, a siedzi w Triggo na 11,3%
Jedź, dzwoń, szukaj, drąż, trop, niuchaj, dowiaduj się,
Z "pierwszym" można porozmawiać o marzeniach i polityce - tak było wcześniej, A gdzie "drugi" tam zawsze coś się działo, ale akcjonariusze o tym dowiadywali się jako ostatni...
Ja szukałem faktów, czyli realnej i fizycznej produkcji o której wspominano, szukałem potwierdzenia planowanych wydatków, faktycznych pojazdów poddawanych do testów i homologacji. Co innego jest propaganda sukcesu w folderach reklamowych i wzniosłych przemówieniach a co innego fizyczna i wymierna produkcja, na podstawie której można zaksięgować koszty/inwestycje. Byłe mocno zainteresowany kupnem takiego egzemplarza - bawet bez homologacji.
Ale najbardziej jestem zdziwiony usunięciem "czystego" w treści wątku z naszymi postami, gdzie rozważaliśmy możliwe ścieżki nabycia lub rozwoju obecnego projektu... Co i kogo tak "ubodło", że wątek został usunięty ? - /historia z produkcją widmo i pytanie gdzie są te pojazdy lub pieniądze, czy potencjalne możliwości wykorzystania odizolowanego projektu zdalnego nawigowania pojazdami bez poddostawców ze świata? /