Po prostu takmyślę sprzedał po 16zł, jak Quba i wielu innych i marzy im się zeby tam wróciło, nie potrafią sobie darować że wyprzedali perłe, dlatego mimo braku akcji okupują forum od rana do wieczora
Co ty będziesz, na pepciu kilka kulek zrobiłem, pojawiła się przecena na normalnym walorze to przeskoczyłem z bankruta, który odpisy robi tylko coraz większe. Ta cena to jest do zbycia a nie kupna. Spadek nieuchronnie nadchodzi. A ty rób co chcesz i tak wisisz na haku
Nie będę komentował twoich wypowiedzi, bo co napisze i tak nie rozumiesz. Teraz na drugim kółku jestem na LPP bo urośnie. Short nie po to dobrał by patrzeć jak rośnie i tu nie trzeba dużo myśleć..., dasz radę i ty
może ci się przyśniło to kółko na llp, kupowałeś tydzień temu a od tygodnia leci tylko w dół, zresztą na pepko mamy przykład jak wygladają te twoje kółka, sprzedałeś poniżej 18zł , a 3 dni póżniej było +12%, od tamtej pory tylko tu jęczysz i stękasz mimo że już nie masz akcji, strasznie cię musi to uwierać że tak cie wyleszczyli
sprzedawałeś po 17,60 , 3 dni póżniej było 19,70 czego nie rozumiesz, według ciebie tydzień temu miało tu już być 17zł a ile jest?? lpp kupowałes tydzień temu , od tygodnia leci na pysk a piszesz że kółka robisz, człowieku nie kompromituj się więcej
My to widzimy. Qubcio 2x stracił (i na Pepco, i na LPP). Nie uczy się na swoich błędach, jedynie próbuje się oszukiwać. Wypiera biedaczek... Rafał ani ty, ani my Qubusiowi nie pomożemy - tu specjalisty potrzeba. Miłej końcówki długiego weekendu.
Na pochyłe drzewo to i koza wlezie. Nie zganiaj na szorty, czeba nie mnieć rozumku by kupywać tak kosmicznie drogo firmę przynoszącą wielkie straty, opierając się na nie ziszczających się wizjach przyszłej wielkości.
poliniak a ciebie to jeszcze pamiętam jak z cykaczem po 13zł mi sprzedaliście bo miało być 9zł, jesteś większy jeop niz quba ale z tobą to nawet nie ma sensu w dyskusje wchodzić, szkoda czasu
https://www.youtube.com/watch?v=oxSwWc3v1DU&list=RDoxSwWc3v1DU&index=2 a potem ''rów marianski'' : https://www.youtube.com/watch?v=4B6Tvg30zRk&list=RDoxSwWc3v1DU&index=2