No i co żal Ci? Ich firma i oni ja rozwijają i mogą se wypłacić ile chcą! Szczególnie że firma problemów nie ma. Sam byś brał ile by się dało, szczególnie że są firmy w których zarzad bierze krocie a potrafią być na skraju upadłości
To nie poziom nastolatków jak to co napisałeś "żal Ci" itp., chodzi po prostu o zwykłą przyzwoitość (frajewskie słowo w tym kraju nie (?)) . No więc czego się można spodziewać po słowiańskiej hołocie, wiecznie "nienachapanej"...
a co jest nieprzyzwoitego w wysokich wynagrodzeniach? Rozumiem, że reprezentujesz tą częśc społeczeństwa która zamiast wspierać tych co osiagają sukces to zrobi wszysko aby im doje..ć tak z czystej zawiści............. nikt tobie nie broni założyć firmy i zarządzac nią w taki sposób aby było można wypłacac wysokie wynagrodzenia.
Po przeczytaniu komunikatów po walnym.
Jest grupa dużych aktywnych inwestorów indywidualnych patrzących Zarządowi i RN na ręce.
Taka presja może wywołać tylko pozytywny wpływ.
Podoba mi się merytoryka odpowiedzi na pytania akcjonariuszy.
Nie znam Spółki na dorobku, która w trakcie skupu akcji własnych, wypłacałby dywidendę.
Podoba mi się ilość skupowanych akcji własnych w trakcje sesji.
Mój człowiek był na Walnym więc po rozmowie z nim może jeszcze napiszę o moich prognozach.
Spółka ciągle wraca do punktu wyjścia! po co tu jesteśmy ? żeby zarabiać! a te pierdy o jakieś strategi wiecznego skupu i tasiemcowych uchwałach spółki to żałosny kamuflaż pazernosci zarządu i braku wrażliwości na pozytywny wizerunek firmy! zarząd do wymiany!
Ewidentnie ktoś z władz ma za dużo czasu i tu zagląda. Obrońcom zarobków zarządu . Dlaczego nie ma programu motywacyjnego, rozsądnego dla zarządców i akcjonariuszy ?