mnie tylko zastanawia, jak ktos może napisać o wzroście 200-300% lub cenie 20zł. w ciągu roku nie podając żadnego logicznego uzasadnienia czy analizy wynikającej z AT czy fundamentów spółki. Czasami są tacy kretyni, co próbują naganiać na wzrosty aby sprzedać papier bo mają świadomość, że wdepnęli i szukają frajerów.
Myślę , że to chyba nie dotyczy EPI , przynajmniej na dzień dzisiejszy. Ja oczywiście bardziej optuję za 1 PLN w ciągu 2 miesięcy , jeśli wszystko co ma się wydarzyć na EPI się wydarzy.
spółka z rynku NC a to już pewne ryzyko, bo z płynnościa kłopoty i obroty liche. Poziom 20gr narazie twardym sufitem. Strona internetowa w przebudowie, komunikaty przestarzałe, raportów finasowych także brak a profil działalności także nie wygląda atrakcyjnie.Miała spółka ciekawe początki a potem jedynie postępujący spadek, a księgowo to bardziej przypomina firme garażową. Więc uważajcie na te forumowe "rekomendacje".
A co Stardev to taka potęga????
Przypominam po 0,08 można było kupić ile sie chce a do ilu doszło????
Na giełdzie można właśnie zarobić na takich spółkach a nie na tuzach jak np.Budimex
do końca tygodnia spokojnie do góry,szał dopiero w przyszłym tygodniu czyli od poniedziałku nie schodzimy z wideł- tak jak na urlopikach....1 zeta może być spokojnie, później sie zobaczy jakie info będzie (a z pewnością będzie-ci co się spółką interesują wiedzą...) jak pozytywne to 2 zeta w przeciągu miesiaca spokojnie idzie zrobić. Pozdrawiam
Mogę się z tobą założyć o dobrą flaszkę, że za tydzień kurs będzie na zbliżonym poziomie jak dziś. Nie to, żebym nie chciał wzrostów , bo mam tych akcji od groma. Ale to po prostu jeszcze nie czas . Wzrosty będą, lecz później. Teraz trza to nabyć. Zyczę sukcesów i DUŻO KASSSY.
ja wziąłem tylko 100K ,50k po 0,16 i 50k po 0,17... na próbę zobaczymy co z tego bedzie ale nastawiłem się na trzymanie conajmniej pół roku. Myślę że nie stracę:) bo pewna to tylko śmierć i podatki heheh.pozdrawiam
że to spółka garażowa. Może były przychody, ale słaba płynność, rynek NC i powrót w okolice 0,15żł. całkiem możliwy. A ktoś tu krzyczał, że za 0,17zł. już się nigdy nie kupi.