Ja tu nie jestem od podbijania twoich podprogowych wpisow kolezanko Baltazar/Czarna/XXX.
Wiec darujmy sobie juz to.
Ja trzymam od 9 pln i nie puszczam. A wy sobie wypisujcie kocopoly w kolko te same.
Banki patrza na historie i przyszlosc. Lifecycle management. Ja bardziej hednak mysle, ze bedzie 50 procent redukcji, zreszta jest juz ujeta w niektorych raportwch.
70 procent nie jst potrzebne. Firma poradzi sobie z 50 procentami. Poza tym PKO BP np moze w ten sposob ominac niedozwolona pomoc- jest to szybszy ruch niz wlaczanie UE w robie iw wyjatku.
Dzieki temu firmy przewozowe zarobia na odnowie taboru. Sami wygrani
Dnia 2025-06-18 o godz. 11:01 ~Stary_Nowicjusz napisał(a): > To niesamowite, ze dali Wam napisać coś takiego. > Wczoraj blokada 99% postów > > Pojawił sie Jacuś - może na jakimś zejściu i ewidentnie nie ogarniał >
tez jestem w szoku, zaden pozytywny wpis o spolce nie przechodzil. Ale cos sie stalo, nawet trolle przestaly siac na spolke, sieja tylko na nas. Moze sie na prawde za nich zabrali?
Co prawda Jackowi podobno juz raz zabierali moderowanie tutaj, po mojej interwencji w zarzadzie tego portalu, ale jakos szybko mu przywrocili. Moze PKP sie wreszcie zajelo swoim dobrym imieniem? Od rana tez nie jestem zablokowany, a zazwyczaj blokowal mnie na 24-48 po jednym wpisie (o dowolnej tresci)
Dnia 2025-06-18 o godz. 11:07 ~realista7201velCzysc napisał(a):
> Od rana tez nie jestem zablokowany, a zazwyczaj blokowal mnie na 24-48 po jednym wpisie (o dowolnej tresci) > --------------------------------------------
Dnia 2025-06-18 o godz. 11:21 ~Stary_Nowicjusz napisał(a): > tu nie ma zadnej paranoi i doskonale o tym wiesz, bo jesteś cześcią tej machiny > > nie osmieszaj się nawet, lepiej byś cicho siedział, bo mowa byla o jacusiu > > ale ty jestes tam tez przeciez > -------------------------------