Średnia 0,197 na tych 2 dziwnych sesjach co spadło poniżej 20 gr. Obserwator, src, qaz, Pozdro wy plujecie na Invention ja robię zupełnie coś innego. Bo akcje to trzeba wiedzieć kiedy kupować a nie jak wy po 2 zł czy wyżej :D Po 2 zł to będę je wam znów sprzedawał jak w słoneczne wakacje 2020 roku. Informacyjnie: zamierzam jeszcze 50 k kupić by mieć tyle ile miałem akcji z prawem poboru. A priorytetem i tak jest dla mnie Inventionmed jako kluczowy biznes Kieruli.
rozumiem, że nerwuski juz mi 3 czerwone łapki dały bo im pokazałem miejsce w szeregu. podtrzymuje: nie chce mi sie nawet z was śmiać i was dalej dołować czy tępić bo nic tutaj ani dla mnie nie znaczycie
No to witam Cię wreszcie na pokładzie. Tak czułem że to Ty robisz zakupy, ale nie zapomnij o 10 groszach. Powiem może coś oczywistego: ja nie stracę tej nadziei nawet przy złotówie, bo póki jest ten rząd (a trzyma się mocno bo... "nie wie co to kapitulacja") to nasz spółkowy duet dotację ma tylko na papierze, a wiemy jakie ma znaczenie. Natomiast tak, to prawda, po ostatnich wyborach, w których było o technologiach, otwiera nam się poprzedni horyzont. I więcej nie będę o tym pisał póki nie kupię tam gdzie mam kupić. Jeśli się to nigdy nie wydarzy to dramatu też nie będzie. Pozdrawiam.
P.s.Pozdrawiam też Rafała, który nie raczył skomentować wyborów.
Nigdy o 10 groszach nie pisałem chyba, że ośmieszając Obserwatora, src i innych plujących na INVENTION jako ważniejszą dla mnie spółkę pośród tych 2. Bo ani 10 groszy nie było w moim interesie jako akcjonariusz INM ani nawet obecny kurs jest za niski.
Tym chciałem im tylko pokazać, że przy mnie SĄ NIKIM i tylko tyle.
Wystarczyło, że napisałem kilka wpisów i kupiłem akcje i jest +16% a oni się ośmieszali 3-4 lata na tym forum co zresztą miałem przyjemność ich również ośmieszać gdy oni umniejszali spółce INVENTION samemu sobie szkodząc.