Po 0.001zł ,czyli po 0,1gr serio. Ale byla jakas dywidenda 11.06 1,5 gr szt ,czyli 1,6gr szt zamiast 16gr .Tylko 10 razy mniej ... Czemu ludzie minusuja stracilismy kase ,a niektorzy pisza ze nie byly oferowane w XTB ... BYLY ,moge sie załozyć z niedowiarkami .
Nie siej tu paniki kmiocie. Żadnej propozycji nie ma odkupu w tej chwili trzeba czekać prawdopodobnie do WZ i wtedy zostanie podjęta decyzja nie mogą mniej zapłacić niż były notowania więc tego grosza se włóż do szklanki dolej wódki i będziesz miał drinka
Dnia 2025-06-18 o godz. 08:52 ~Rafalbryczka napisał(a): > Nie siej tu paniki kmiocie. Żadnej propozycji nie ma odkupu w tej chwili trzeba czekać prawdopodobnie do WZ i wtedy zostanie podjęta decyzja nie mogą mniej zapłacić niż były notowania więc tego grosza se włóż do szklanki dolej wódki i będziesz miał drinka
Chciałbym zebyś miał racje, ale akcje zniknęły a w to miejsce jakieś śm i w stylu około 16gr za akcje się pojawiły. TU JEST POLSKA, to naprawdę poważnie schorowany kraj. Gpw istna szulernia jak na tekie numery bez kiwnięcia palcem pozwala. Szkoda nawet mówić.
Ja po prostu mam konto gotówkowe (w satanderze), a tu widzę milionerzy na demo oczekują wypłat chyba….
Ale skoro xtb już tak kantuje w żywe oczy (to że na zagranicznych kręcą - nic nie kupują - to wiem od początku) - muszę dawno planowaną cofkę od nich zrobić.