Jak dzisiaj się zamknie na - to mi to będzie wyglądało na zwykłą spekulacyjną korektę w trendzie spadkowym, ktoś sprytnie wykorzystał zbudowany nastrój … niestety ale widzę zaklinacze rzeczywistości nie mają obaw i hura optymizm jest grany, a Zaraz będę naganiaczem. Zanim mnie tak nazwiecie to proszę o merytoryczną odpowiedz na moje obawy
A to ciekawe na jaki ty patrzysz wykres bo ja jak inni też widzę korektę w trendzie wzrostu do 8.2 A teraz kierunek do przebicia ath jak najbardziej aktualny. Ale możesz widzieć co chcesz. Pierwsza wojna wręcz się rozkręca druga zaczyna więc spoko sprzedaj teraz A za 3 miesiące spotkamy się i zobaczymy czy m będziemy na plusie czy to ty nie zarobisz.......
Ciekawy to jest dwulicowa szuja. Jak miał lubawę to piał z zachwytu jaka to super spółka, a jak się pozbył większości to nie zamknie się jak normalny człowiek tylko mąci wodę.
Co Ty za bzdury piszesz, przeszedłem z PGM w pierwszym strzale wzrostów tutaj w zeszłym tygodniu. I dzielę się swoją obawą, ale widzę że tutaj liczy się tylko wzajemna adoracja i klepanie po ramieniu, bo na samą myśl o negatywnym scenariuszu jesteście spoceni i wyzywać potraficie zamiast coś konstruktywnego napisać…
Tadzik w złym momencie mówisz bo już nie spada a bedzio rosło. Tu jest wszytko bardzo klarowne. idzie pn do roboty Chłopy niżej nie bedzie dzsiaj proste jak walenie
WITAM. SŁUSZNA UWAGA . AMATORZY NA CZELE Z XD O INWESTYCJACH MAJA TAKIE POJECIE JAK SKOWRONEK O SŁONIU. GIEŁDA TO CZAS , KUPIC I ZAPOMNIEC. LUBAWA W CZASIE TO 27,60 PLN
Nic nie boli. Jest ok. Robią co chcą pewnie ustalili że do 9,02 ma zejść i tak musiało być. teraz w dwa dni wyciągna ze złotówkę i znowu do dołu. Częścią akcji tak robią od dawna i nikt Im nie przeszkadza