Przed dronami a po covidzie było podane jakichś 20 espi (jak nie więcej ) i wiesz kiedy podskoczyło ? Dopiero jak Orlen @ napisał. Spytaj jak tam zakończył się temat mocznika w Mediolanie hehehehehee
Żeby uwypuklić jej działania które wprowadzają w błąd . Ludzie czytają daremne espi które nigdy nie będzie zrealizowane i kupują . A MbF wymyśla coraz to nowe tematy . I się kręci . Tomek może Ci potwierdzić - kiedyś wypunktował tutaj listę ich tematów . 15 pozycji . Zrealizowanych 0 . Z e r o . Rozumiesz ? ! Piszą o umowach z firmami z Mediolanu a później mówią że maka problem z dostarczeniem mocznika. Mają fabrykę oleju i podaj mi przykład koki ostatnio olej sprzedali. Ta firma ma mniejsze obroty niż panie które z truskawkami stoją.
Ale doskonale znam sytuację Spółki.
Nie musisz obrzydzać waloru, który posiadam.
Moje pieniądze, moje decyzje, a nie obrzydzenie, bo tak jakbyś chciał żebym nie zarobił, a to nie jest ok. Zresztą z czego Spółka osiąga przychody i zysk - patrz ostatni raport okresowy.
Nie obrzydzam . Stwierdzam fakty .
Różny się tym, że Ty jak piszesz „znasz syt spółki „ ok Twoja sprawa skąd masz wiedzę na temat spółki . Ja z nimi rozmawiałem kilkanaście razy przez tel . Tym się różnimy . Zadzwoń kiedyś to też wyciągniesz sobie wnioski.. a zapewniam Cie ze można wiele ich wyciągnąć po takiej rozmowie tel. Twoja kasa - wiadomo - kup - cena piękna do zakupu . Ale nie zdziw się jeśli do końca roku będzie jeszcze 9rano a kurs w grudniu będzie taki jak teraz. Pamiętaj że oni byli zawieszeni na 4m-ce . A gdyby nie GPW to do dziś nie wiedzielibyśmy że podpisali z BUCE .
Ps. Nic z tego nie mam że nie zarobisz. Piszę o faktach po prostu . A te są na niekorzyść tej spółki . Każdego miesiąca jest inny pomysł w espi . A nic nie jest realizowane . Nie widzisz tego ? Pisalem to juz ale moge Ci powtórzyć : jedyny czas gdzie kurs wzrósł to czas kiedy dostali @ od Orlenu . Żadne ich espi nie podniesie kursu . Wystarczyło pilnować tego @ i każdy byłby zadowolony . A oni się rozdrabniają .
Ktoś próbuje podnieść kurs bo na kupno to nie wygląda?
(Spokojnie mogłoby 100-200% wykręcić pod te drony które być może będą tak jak na innych spółkach)