• DRONY!!!!! Autor: ~El [109.243.67.*]
    https://mbfgroup.pl/nowoczesne-drony-w-gospodarce-zastosowania-cywilne-i-militarne/
  • Re: DRONY!!!!! Autor: ~El [109.243.67.*]
    Nie atakują?
  • Re: DRONY!!!!! Autor: ~Hans [45.141.152.*]
    Nie z nami te numery bruner
  • Wiarygodność tej Autor: ~Mat [37.30.26.*]
    Spółeczki jest na poziomie mniej niż zero
    Tym razem wymyślili drony .
    Przecież oni truskawek na stoisku by nie sprzedali
  • Re: Wiarygodność tej Autor: ~El [109.243.67.*]
    A taki sygnis to od razu drony zacznie produkować?
  • Re: Wiarygodność tej Autor: ~Mat [37.30.26.*]
    Dajcie spokój . Oni w żaden temat nie potrafili się wstrzelić (maseczki węgiel olej )
  • Re: Wiarygodność tej Autor: ~Susza [5.173.72.*]
    Tak ale za covid uroslo do 10zł.
    Jeśli na dronach nie urośnie to nie ma tematu.
  • Re: Wiarygodność tej Autor: ~Mat [37.30.26.*]
    Przed dronami a po covidzie było podane jakichś 20 espi (jak nie więcej ) i wiesz kiedy podskoczyło ? Dopiero jak Orlen @ napisał. Spytaj jak tam zakończył się temat mocznika w Mediolanie hehehehehee
  • Re: Wiarygodność tej Autor: ~Ramen [162.212.155.*]
    Czym różni się ta informacja od tej na spolce Sygnis? W zasadzie niczym, są drony są tam kurs +200% w dwa dni tutaj +2%
  • Re: Wiarygodność tej Autor: ~Gienek [89.43.105.*]
    Spółka dramat, nic nie da naganianie na tego wielobranżowca papierowego
  • Re: Wiarygodność tej Autor: ~Tomek [83.11.153.*]
    Co jeszcze oni wymyślą. Ile już tego było
  • Re: Wiarygodność tej Autor: ~Pacanów [146.70.96.*]
    Niedawno amunicja teraz drony a tego śmietnika nikt nie kupuje. Papierowy tygrys!
  • Re: DRONY!!!!! Autor: ~Zawiedziny [5.189.221.*]
    Jeśli drony nie pomogą to nic już tego nie ruszy.
  • Re: DRONY!!!!! Autor: ~Mat [37.30.28.*]
    Mogę Ci oszczędzić czasu .
    Nie łudź się że to ruszy
  • Re: DRONY!!!!! Autor: ~Forumowicz [37.225.27.*]
    Ja łudzę się, że to ruszy.
    A jak ty nie łudzisz się Mat, że to ruszy to po co przesiadujesz na forum tej Spółki?
    Żeby uwypuklić jej działania które wprowadzają w błąd . Ludzie czytają daremne espi które nigdy nie będzie zrealizowane i kupują . A MbF wymyśla coraz to nowe tematy . I się kręci . Tomek może Ci potwierdzić - kiedyś wypunktował tutaj listę ich tematów . 15 pozycji . Zrealizowanych 0 . Z e r o . Rozumiesz ? ! Piszą o umowach z firmami z Mediolanu a później mówią że maka problem z dostarczeniem mocznika. Mają fabrykę oleju i podaj mi przykład koki ostatnio olej sprzedali. Ta firma ma mniejsze obroty niż panie które z truskawkami stoją.
    Ale doskonale znam sytuację Spółki.
    Nie musisz obrzydzać waloru, który posiadam.

Moje pieniądze, moje decyzje, a nie obrzydzenie, bo tak jakbyś chciał żebym nie zarobił, a to nie jest ok. Zresztą z czego Spółka osiąga przychody i zysk - patrz ostatni raport okresowy.
    Nie obrzydzam . Stwierdzam fakty .
    Różny się tym, że Ty jak piszesz „znasz syt spółki „ ok Twoja sprawa skąd masz wiedzę na temat spółki . Ja z nimi rozmawiałem kilkanaście razy przez tel . Tym się różnimy . Zadzwoń kiedyś to też wyciągniesz sobie wnioski.. a zapewniam Cie ze można wiele ich wyciągnąć po takiej rozmowie tel. Twoja kasa - wiadomo - kup - cena piękna do zakupu . Ale nie zdziw się jeśli do końca roku będzie jeszcze 9rano a kurs w grudniu będzie taki jak teraz. Pamiętaj że oni byli zawieszeni na 4m-ce . A gdyby nie GPW to do dziś nie wiedzielibyśmy że podpisali z BUCE .
    Ps. Nic z tego nie mam że nie zarobisz. Piszę o faktach po prostu . A te są na niekorzyść tej spółki . Każdego miesiąca jest inny pomysł w espi . A nic nie jest realizowane . Nie widzisz tego ? Pisalem to juz ale moge Ci powtórzyć : jedyny czas gdzie kurs wzrósł to czas kiedy dostali @ od Orlenu . Żadne ich espi nie podniesie kursu . Wystarczyło pilnować tego @ i każdy byłby zadowolony . A oni się rozdrabniają .
    Powtarzając jak mantra, nie obrzydzasz ?

To ja też powtórzę się ale raz, a nie dziesiątki razy jak ty - to skąd te przychody i zysk w ostatnim raporcie okresowym?

Czytałeś w ogóle raport za I kwartał br.?

Jak czytałeś raport, to jak ocenisz dane finansowe za ten okres?
  • Re: DRONY!!!!! Autor: ~Le [109.243.64.*]
    Ktoś próbuje podnieść kurs bo na kupno to nie wygląda?
    (Spokojnie mogłoby 100-200% wykręcić pod te drony które być może będą tak jak na innych spółkach)
    Zmniejszyła się też chyba ilość akcji na sprzedaży do 3 zł .
  • Re: DRONY!!!!! Autor: ~max [89.228.107.*]
    patrzac na kapitalizacje sygnis lub sundragon to tutaj pole do popisu spekulacyjnego jest ogromne
  • Re: DRONY!!!!! Autor: ~Takaprawda [79.185.46.*]
    Nie zaszkodzi z 10k szt akcji mieć.
  • Re: DRONY!!!!! Autor: ~Bruno [185.174.133.*]
    Pojawiły się obroty do południa to dobrze i zniknęły to źle. Gdyby tak się przyłożyli to do 3zł niedaleko!
  • Re: DRONY!!!!! Autor: ~Mat [37.30.18.*]
    Serio kręci was 3 zł na mbf ?
[x]
MBFGROUP -7,69% 6,00 2025-10-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.