Zbrojeniówka z bramkami to tylko część firmy większości to med-tech z już zarejestrowanym urządzeniem do diagnozowania alergii oraz oprogramowanie do badań klinicznych i certyfikacji. Wszystko gotowe do uruchimienia produkcji masowej jak tylko wejdzie inwestor .
Wolny, Ty mi tego nie musisz tłumaczyć , bankier urwał pół mojego wpisu, gdzie śmiałem się jak kilka dni wysokiej temperatury sprawia że mózgi się inwestorom lasują. Rafako doszło do 2 PLN na fali wojennej gorączki, dwa dni temu było po 16 groszy. Tu naprawdę i nie jestem Cyganem. Tfu, ale może być znowu baarrdzo kiepsko
Chłopcze drogi, gdybyś wiedział że na jednym WZA byłem jedynym inwestorem poza zarządem nie pisalbys takich dyrdymalow. Ta spółka weszła mi już w krwiobieg i DNA , dlatego potrafię być irracjonalnie obiektywny, jak matka kochająca syna narkomana bądź zabójcę . Liczę na happy end, ale nowi inwestorzy muszą się liczyć również z utrata wszystkich zainwestowanych środków . Koniec kropka
A i nie piszcie o kapitalizacji 12 mln PLN bo nowy inwestor będzie chciał przejac kontrolę nad spółką i obejmie powiedzmy kolejne 10 -15 mln akcji po 0.3-0.5 PLN. I wtedy z kapitalizacji 12 mln zrobi się już prawie 30 mln PLN. A jak nie będzie inwestora, to nie będzie kapitalizacji, bo nic już nie będzie
Co ja widzę , widzę w lustrze Wwwielkiego Banana na swojej twarzy, bo ja już taki jestem że kupuje jak wszyscy mają pełne portki, a sprzedaje jak ludziom wydaje się że są jakimiś Piotrusiami Panami i zaraz będą jak drony latać nad okolicą, to widzę i ten widok mnie upaja. Moje ulubione slowa Dywergencja i Equadorr. Ale z racji swojego wieku, doświadczenia zdecydowanie bliżej mi do Dedala niż Ikara i wiem, że sprawy zawsze mogą pójść źle, nie tak jak byśmy tego oczekiwali
A wiesz kiedy są dywergencje zakupowe? Kiedy napływające pozytywne newsy ze spółki nie przekładają się na żadne wzrosty kursu, a wiesz kiedy są idealne dywergencje sprzedażowe? Kiedy narracja uczestników rynku o "pewnym" na 100% wydarzeniu powoduje dynamiczny wzrost, a ta pewność wynika tylko z chciejstwa i niestety może się nigdy nie ziścić