Zapowiadaliśmy ten problem z ocenami. Tendencja jest niestety spadkowa. Longseller z takimi ocenami nadal możliwy, ale 88% to niestety dużo słabsza widoczność niż >90% jak Twom czy Fp1 , no i dramatycznie słabsza niż ma taki Crime Scene Cleaner
Fp2 jest longsellerem? 1 miesiac sprzedaży 60mln zł, 2 miesiąc 5mln, obecnie cały kwartał daje 4-5mln. Nie wiem jaka definicję longsellera stosujesz, ale jest nietypowa. . Sprzeda się dobrze , ale na promkach -70 do -90%. Longseller to nie jest. BYNAJMNIEJ
A jeszcze dodam, że z Twoich postów bije spora niewiedza. Ani nie rozumiesz korelacji danych ilości graczy i recenzji do sprzedanych egzemplarzy, ani nie rozumiesz sposobu funkcjonowania 11bit, ani nawet za bardzo nie potrafisz rozpoznać dobrego teamu developerskiego od złego. Piszesz całkowicie pod swoją teze bez jakielkolwiek szerszej refleksji na temat tego co się dzieje. Działanie na zasadzie ma spadać to każdej informacjki nadam nagatywny twist może działać po nieudanej premierze, ale teraz to takie trochę gadanie po próżnicy. Mam nadzieje, że to w końcu zrozumiesz i przestaniesz zaśmiecać forum ta amatorką.
w jakim celu rozmawiasz z amebą intelektualną, on nawet filtra przy recenzjach nie potrafi wyłączyć, ma płacone od posta i taka jego rola, BP moja rada to nieschodzenie do jego poziomu