• Cena docelowa 40 zł. Autor: ~Inwestor [89.64.11.*]
    Pozdrawiam cierpliwych . Kupić zakopać zablokować na 100 w rejestrze.
  • Re: Cena docelowa 40 zł. Autor: ~Arkadiusztoja [217.96.141.*]
    Na początek niech 23 zł przebije :) ( niech szort odkupi papier z rynku i go wyzeruje ! bo może pożyczyć od kogoś i go oddać a nie skupić z rynku ! i dalej bedzie miał 200 000 to wywalania w rynek i duszenia każdej podbitki ) także 40 to jakiś kosmos wyssany z palca ! a każda złotówka w górę będzie podażowa i papier będzie wywalany z coraz większą siłą bo ludzie będą wychodzili z papieru na zero i zwiększali podaż z każdym tickiem ! Takze tu jeszcze nic do końca nie wiadomo i sytuacja może się zmieniać z dnia na dzień. Ja już sprzedałem kilak pakietów na dzisiejszych wzrostach i się spokojnie przygladam co będzie dalej :) jak urośnie to sprzedam a jak spadnie to kupię - Sytuacja jest całkiem przyzwoita, papier urusł zgodnie z moimi przewidywaniami i zaraz potem wszystko oddał ! jest podaż, jest popyt, jest mocowanie - silniejszy jak zawsze wygra :)
  • Re: Cena docelowa 40 zł. Autor: ~Gr [37.31.128.*]
    Cierpliwość jest wynagradzana- pogonimy szorty i lecimy na pòłnoc
  • Re: Cena docelowa 40 zł. Autor: ~Arkadiusztoja [217.96.141.*]
    Żeby pisać ''pogonimy'' to trzeba coś kupic a nie tylko pisać :) bo nikt za ciebie tego nie zrobi ! dziś ładne obroty jak na razie i widać że grubas ciągle skupuje papier dzień po dniu :) z każdym dniem popyt powienien się zwiększać o ile kurs ma iść w stronę 23 zł w innym przypadku o 23 zł możemy chwilowo zapomnieć ! bez zmasowanego kupna kurs nie podskoczy niestety ! i nie wyzeruje szorta !
  • Re: Cena docelowa 40 zł. Autor: ~Jim [94.254.152.*]
    Ja trzymam papier juz dosc dlugo, buja sie w widdlkach ciagle ale nie zapominajmy ile wypłacił dywidend asbis przez ostatnie 3 lata...
  • Re: Cena docelowa 40 zł. Autor: ~Dukes [188.146.162.*]
    Ważą się losy świata a wy tutaj pier....o jakiś akcjach.Lepiej zastanówcie się co tutaj robicie.
[x]
ASBIS 0,00% 27,78 2025-09-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.