• Gratulacje Autor: ~gitman [37.248.168.*]
    Gratulacje dla każdego kto odważył się w piątek pomimo słabośći rynku wejść tutaj i zostać na weekend. Drugi raz w historii przygody z gamingiem zainwestowałem w coś po premierze. Ostatni raz był w 2017 po frostpunk. Tak jak wtedy, wejście blisko all in, albo jesteś na szczycie najwyższej góry albo na dnie najgłębszego oceanu (Mike Tyson powiedział to na moment przed bankructwem :) ). Wtedy też kupowałem w dniu premiery jak wszyscy sprzedawali. Mordeczki trzymajcie się mocno i nie sugerujcie się wpisami gdziekolwiek, w tej chwili głównie wypowiadają się giełdowe dzieci covida, oni nie rozumieją tego co się dzieje. Nie liczcie, liczenie was zgubi. Oni będą patrzeć i nie rozumieć. Gra jest kandydatem do gry roku w kilku kategoriach. To nie jest FP z przebiciem na konsole 1vs1.2 pc vs konsole. Na samym PS sądząc po komentarzach jest blisko 1:1 w stosunku do steam bo gra jest typowo konsolowa, sam sprawdzałem. Nie będę podawał liczb żeby nie wyjść na naganiacza. Ogółem w roku premierowym forward c/z ustatkowuje się w przedziale 5-6. Odchylenie spowodowane euforią może zabrać w okolice 10 na moment. Ode mnie mordeczki w skrócie, podejście pod lukę na 370 to pewniak. Pozdrawiam i gratuluję wszystkim posiadaczom. Zapraszam do kontaktu wszystkich którzy nie widzieli mnie na gamingu od dłuższego czasu, jest parę osób tutaj z którymi chciałbym wypić piwko, a jakoś tak dziwnie po wyjściu z papiera urywał się kontakt. Z inwestorskim pozdrowieniem KAMIL PATRYK GITEMSKI.
  • Re: Gratulacje Autor: ~1umba1 [31.0.95.*]
    Ja kupiłem jeszcze za czasów jak stało 250 później usrednialem do 209.40 i na obecną chwilę mam 1500szt. Długo je trzymałem ale było warto. Myślałem nawet przed premierą aby kupić do równych 2000. Ale szczerze powiedzieć żona mi nie pozwoliła. Czekam aż wyjdę na 100% zysku chyba że będzie widać szansę na więcej to zostanę dłużej . Pozdrawiam wszystkich wytrwałych.
  • Re: Gratulacje Autor: ~gitman [37.248.168.*]
    Nie znam Ciebie ale gratulacje. Pakiet mam podobny, cena trochę wyższa. Sądząc po tym co się wydarzy, różnice są bez znaczenia:)
[x]
11BIT 3,78% 153,60 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.