Proponuję zebrać się większą grupa osób (tych którzy mają duże straty) i złożyć masowy protest albo zawiadomienie do prokuratury albo może ktoś mądry coś wymyśli , wiadomo że były to błędne i głupie decyzję i sami za to odpowiadamy ... Ale nie bez znaczenia miały informacje podawane przez kopczunasow, malinkiewicz itp... m.in. że są w przededniu otwiera ja fabryk itp mógłby to ktoś zweryfikować na jakiej podstawie takie informacje przedkładali czy mieli chociaż jakieś propozycje jeżeli tak to niech przedstawia dowody pisma itp .... My możemy przypuszczać i być prawie pewnym że nic takiego nie miało miejsca i wprowadzono nas wszystkich w błąd .... Nawet jeżeli nie zdziałamy dużo to może sprawa będzie nagłośniona i że wszystkie działania mogły mieć na celu wprowadzenia ludzi w błąd .... No chyba że się mylę
Dnia 2025-06-15 o godz. 08:14 ~Magrick napisał(a): > Proponuję zebrać się większą grupa osób (tych którzy mają duże straty) i złożyć masowy protest albo zawiadomienie do prokuratury albo może ktoś mądry coś wymyśli , wiadomo że były to błędne i głupie decyzję i sami za to odpowiadamy ... Ale nie bez znaczenia miały informacje podawane przez kopczunasow, malinkiewicz itp... m.in. że są w przededniu otwiera ja fabryk itp mógłby to ktoś zweryfikować na jakiej podstawie takie informacje przedkładali czy mieli chociaż jakieś propozycje jeżeli tak to niech przedstawia dowody pisma itp .... My możemy przypuszczać i być prawie pewnym że nic takiego nie miało miejsca i wprowadzono nas wszystkich w błąd .... Nawet jeżeli nie zdziałamy dużo to może sprawa będzie nagłośniona i że wszystkie działania mogły mieć na celu wprowadzenia ludzi w błąd .... No chyba że się mylę
Dream on, sister...
Mając takie pomysły powinieneś trzymać się od giełdy zdala.
Próbujcie uderzyć do Stowarzyszenia Inwestorów Indywidualnych. To jedyny podmiot, którego jeszcze interesują problemy małych inwestorów. Zresztą już raz skutecznie powstrzymali Saule, jak spółka chciała zawiesić notowania spółki na giełdzie.
Jak wam pisałem, że w tej pseudofabryce aka wynajętej hali we Wrocławiu jest ciemno i nikt tam się nie krząta to bez zastanowienia były wypisywane do mnie teksty, że się martwię o czyjeś pieniądze. Gdzieś miałem wasze pieniądze, wkurzały mnie właśnie kłamliwe wpisy czy wywiady bandy drukarzy. Może trzy osoby trzeźwo i bez jadu patrzyły na moje komentarze. Jak to było? Mądry Polak po szkodzie? I teraz wy, tacy co na ewentualne sygnały prawie byście udusili bo ktoś jak ja śmiał wam burzyć marzenia będziecie Sue zbierać i walczyć? NIC im nie zrobicie, sorki ale tak to widzę. Saule wiedzieli ci robią i zwyczajnie możecie ich cmoknąć choć oczywiście wasze wizje i nadzieję umierają ostatnie.