• do wszystkich Autor: ~Fabi [46.238.114.*]
    tutaj piszących o kosmosie, północy, o cenie 60zł do konca roku, 100 zł, 300 zł w 4Q26, itp
    Kupowac to trzeba bylo po conajmniej 5 zł, a najlepiej po 2-3 zł.
    Ja zrealizowałem zysk 320%. Wy jak kupowaliście w okolicy 20 zł to żeby mieć takli zysk kurs musi chodzić po 84 zł.
    Moze jakiś 1% z was dotrwa do tej ceny

• Re: do wszystkich Autor: ~ja [91.150.213.*]
    I co wyszedłeś? Ja zacząłem przygodę z PGM od 2.20 zł, obecnie moja średnia to około 7 zł, gdyż cały czas dokupuję przy spadkach, trzymam nadal i jeszcze długo będę trzymał.
  • Re: do wszystkich Autor: ~Dario [83.3.17.*]
    a co cię kolego obchodzi co kto i ile kupuje? ja tez cały czas dokupuję i trzymam na longa. zobaczymy kto lepiej wyjdzie.
  • Re: do wszystkich Autor: ~Sss [213.234.126.*]
    Nawet niema potrzeby sprzedawać teraz bo to początek inwestycji ja pisałem bujać będzie
  • Re: do wszystkich Autor: ~321 [78.30.100.*]
    ja od 5 zl i jestem na sredniej 9 i mam zamiar czekac do tych 100 zl ;) a przynajmniej do otwarcia tasmy a potem po roku od otwarcia i produkcji zobaczymy co dalej
  • Re: do wszystkich Autor: ~321 [78.30.100.*]
    i to krotszy czas niz niektorzy na CDR gdy czekaja od cyberpunka do wiedzmina 4 :)
  • Re: do wszystkich Autor: ~ja [91.150.213.*]
    Nie przesadzaj z CDR, ja Optimusa kupowałem po około 4 zł, niestety mały pakiet, wówczas, nie posiadałem zbyt dużo kasy.
  • Re: do wszystkich Autor: ~wojtas [217.97.99.*]
    Pytanie, jak znajdujesz takie spółki?
  • Re: do wszystkich Autor: ~Fabi [89.74.95.*]
    Nie wiem czy to do mnie pytanie, ale mogę odpowiedzieć że mam pakiet YOSHI (ciekawa branża, pierwsze poważniejsze zamówienia, certyfikat na dniach) i Milisystem (tutaj ostatnie infa negatywne, ale uśredniam w okolicach 1zl ). Obie na średni termin. 60% kapitalu. Obserwuję Hempa, ale tutaj patrzę bardziej co się w polityce dzieje. No i 40% to powiedzmy „emerytalne” inwestycje - tutaj spółki z wig80, dywidendy itp. Zamierzam pracować do 50 roku życia i utrzymywać się właśnie z takich inwestycji.
  • Re: do wszystkich Autor: ~Taksówkarz [46.134.124.*]
    Co do Milisystem, też uśredniam. Pgm dokupuje na każdej korekcie. Wytrwałość i cierpliwość popłaca. Pozdrawiam
  • Re: do wszystkich Autor: ~Lol [46.112.116.*]
    A może ktoś kupił większy pakiet niż ty finalnie i tak zarobi więcej niż ty na mniejszym procencie zysku.
    Nie wiem co ma wnosić ten post. Boisz się że za wcześnie wyskoczyłem z pociągu?
    *wyskoczyełeś
    Nie, nie boję się. Chodzi o to , że irytują mnie wpisy typu kosmos, północ , 100,200,300 zł. Dużo dzieciaków kupiło i wg mnie wróży to spadki. Jak zobaczą 2-3 sesje na czerwono to sprzedadzą bez mrugnięcia okiem. Wtedy ja odkupię na longa.. Tym bardziej że nie spodziewam się jakiś informacji w najbliższym czasie, więc kurs może się osuwać pod własnym ciężarem. Dziasiaj pewnie wzrost po informacji o Męsko. A jak nie odkupię taniej niż sprzedałem (okolice 20zl) to trudno. Będę podejmował decyzje adekwatne do sytuacji
  • Re: do wszystkich Autor: ~Tymczasowy1997 [178.235.183.*]
    Chyba kolega coś przespał w czasie porannej sesji wczoraj.
    Ale coś czuję pod skórą, że poziomu 16-17 raczej nie zobaczymy w najbliższym czasie.
    Patrząc po obrotach w dwóch ostatnich sesji i zamku dziś.
    Nie licząc sytuacji na Bliskim Wschodzie
    Masz rację , zaskoczył mnie ten kilku minutowy zjazd w okolice 15,x. Cóż, stoję z boku, obserwuję .
  • Re: do wszystkich Autor: ~Tymczasowy1997 [178.235.183.*]
    Osobiście przespałem z kolei środową sesję, bo nie zrealizowałem zysku, a nie ukrywam, że zjazdu pod koniec na -11% nie spodziewał się w najczarniejszych scenariuszach.
    Obserwowałem kurs, ale liczyłem że wyjdzie górą od tych 20 zł.
    Dlatego trzymam teraz sztywno, może zrealizuję część, ale znacznie powyżej 20 zł. Zależy od sytuacji.
    Zgadzam się z tą irytacja, ale taki klimat tego forum i ogólnie wielu 'tak zwanych' inwestorów. Ale wciąż można tu spotkać ludzi którzy coś wnoszą do dyskusji. Większość to nagony albo trole spadziowe. Ja mam z nich bekę. Nie ma co tracić nerwów. Powodzenia.
    Generalnie też mam bekę , ale wtorek po Infie o Fiderze to już był szczyt. Szukałem jakiś wartościowych postów a tu same kosmosy j liczenie milionów. A i zabawę czasem też tu mam przednią , niektórzy forumowicze mają świetne poczucie humoru, zwłaszcza riposty
[x]
GNSA 0,25% 16,20 2025-09-24 17:04:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.