Będziecie dokupować po 2 zł . Ostatnio przegapiłem ten rajd ale teraz jestem już na pokładzie i liczę na zarobek więc nie pisać mi tu trole że spadnie do zera!!!
Też tak pisałem chyba na krośnie kupowałem coś po 3 gr potem spadło na 1 gr i na konniec usuneli z giełdy i teraz mam papier na pamiątke ........ także śmieć to śmieć
On już raz palnął, a teraz ma swoje kłopoty. Nie dość, że wczoraj ewidentnie dał ciała, puściły mu nerwy, a łapami musiał się trzymać mównicy, to jeszcze nie uznał za stosowne odpowiadać na zadawane pytania. Stary komuch Miller ma racje, ze on nie ma żadnego pomysłu i chodzi tylko o jedno.
Z drugiej zaś strony, jeżeli chce się czymś w końcu wykazać - A MUSI :)) bo tzw KOalicjancji go zjedzą, to może różne "kiełbaski" rzucać.
Dokup jeszcze, przecież widać że to typowe zaniżanie przed odpałem na 2 zł. Spekuła wyleszcza i papier zostanie zaraz w silnych rękach a wtedy kooosmos!
Ostrzegam naiwnych... Nawet jak oddłuży Tusk Rafako to czy w spółkach SP można liczyć na uczciwe dywidendy z zysku? Poza tym UE nie pozwoli oddłużyć a w Polsce UE rządzi. Tak było że stocznią w Gdańsku i Szczecinie i innych spółkach. Ostatnio czytałem, że zerwanie z "zielonym ładem" i innymi rewolucjami grozi polexitem więc UE ma pełnię decyzyjną