Autor: ~Quba [37.109.33.*] 2025-06-11 11:34 Jutro poniżej 17? Kto myśli inaczej? Autor: ~Quba [37.109.33.*] 2025-06-11 11:25 Upokorzenie to będzie dla tych co teraz kupują Autor: ~Quba [178.42.19.*] 2025-06-11 15:35 Na tym walorze to ja raczej trafne diagnozy stawiam. Autor: ~Quba [178.42.19.*] 2025-06-11 14:36 Teraz czekamy na korekty, raczej nie będzie to długo trwało. Autor: ~Quba [37.109.33.*] 2025-06-12 06:30 Teraz czekamy na zakup poniżej 17. A będzie to dla niektórych szokiem jak to szybko nastąpi
Ponoć stawiasz same trafne diagnozy, a ja widzę że cały czas się mylisz , zamiast 17 mamy powyżej 19, zamiast spadków mamy wzrosty, zamiast gruby minus mamy w dwa dni +9%, ci co kupowali wczoraj mili stracjic a już mogą klepnąć niezłe, szybkie kółeczko, brawo chłopcze, teraz czekam na korektę i aż wyskoczysz z nory ze swoimi super analizami
Olej ciecia - sianie hejtu i fermentu to jedyne co ma z życia - niech się bawi po swojemu sam ze sobą. Jest paliwo pod wzrosty, to i rosnąć będzie a kubuś niech się kisi ze swoimi frustracjami i deluzjami...
A kto mówi o 40 , jutro z rana lekko w górę i wywalam 1/2 akcji po będzie w końcu korekta, a ty robisz z siebie mega analityka a ładnie cie zrobili w bambuko, pięknie oddałeś akcje i teraz kwik z peronu i wymyślanie na poprawe humoru hahahaah, masz takie pojęcie o kółeczkach jak cykacz peronowicz , zrobiłeś z siebie chłopcze pośmiewisko jeszcze dużo nauki przed tobą, już mi razem do szeregu z cykaczem który mi oddał po 13zł bo czekał na 9zł, i tak na każdym poziomie spotykam takich jak ty, był cykacz, jesteś ty , będzie natępny za jakiś czas, pozdro robaczku
hahaha co za mistrz, nie dość że sprzedał pepko poniżej 18 (bo pomoc według niego już wczoraj miało być 17 ) to jeszcze kupił LPP które leci z górki na pazurki hahaha, prawdziwy ynwestor rodem z bankiera, ponoć nigdy sie nie myli hahahahah
Dnia 2025-06-12 o godz. 16:55 ~Rafał napisał(a): > A kto mówi o 40 , jutro z rana lekko w górę i wywalam 1/2 akcji po będzie w końcu korekta, a ty robisz z siebie mega analityka a ładnie cie zrobili w bambuko, pięknie oddałeś akcje i teraz kwik z peronu i wymyślanie na poprawe humoru hahahaah, masz takie pojęcie o kółeczkach jak cykacz peronowicz , zrobiłeś z siebie chłopcze pośmiewisko jeszcze dużo nauki przed tobą, już mi razem do szeregu z cykaczem który mi oddał po 13zł bo czekał na 9zł, i tak na każdym poziomie spotykam takich jak ty, był cykacz, jesteś ty , będzie natępny za jakiś czas, pozdro robaczku
Ja mówię o 40 cena z IPO ostatnie i jedyne ABB 38,95 ,dolar dalej słaby zapowiada się bardzo dobre LFL ,balon lpp leci na pysk.
dobra, szkoda czasu szczępić dłużej jęzor na temat tego ttrola, od 2 tygodni wieszczy spadki a od 2 tygodni rośnie, bardziej nie mógł się pomylić, takich analityków przygrywów są setki na bankierze, na każdym poziomie się taki znajdzie, sprzeda i zaczyna wypiedry że będzie spadać, jedyne co uzyskał to zrobił z siebie błasna . był cykacz, był quba, mył myślacy, będa inni, tak to już sie odbywa na bankierze