W artykule nic nie ma o faktycznych uzgodnieniach tylko o sprzedaży za symboliczną opłatą 1 funta. Jakie obciążenia po stronie Pepco i ile będzie kosztować to pewnie dopiero w sprawozdaniu finansowym zobaczymy
Wiele razy kupiłem i sprzedałem i nie żałuję tego. A chyba ty Jacku czekasz na haku. Teraz będzie spadek bo raport będzie ze sporym odpisem. Ale co mam tłumaczyć wy czekacie na 40. Może i kiedyś to będzie ale póki co robi co chce bo wiadomości nie są optymistyczne dla spółki
Quba cierpliwości, nie jest powiedziane, że nie wróci na twój peron. Poundland ma swoje zobowiązania leasingowe i one przejdą na nowego właściciela, razem z personelem i towarami, które w tym sklepie są. Pepco wesprze pożyczka brytyjskiego wrzoda (a może już wsparło) w wysokości 30 mln funtów i to będzie do zwrotu. Teraz więcej wiemy niż jeszcze tydzień temu i możemy podjąć mądrzejsze decyzje.
Autor: ~Quba [37.109.33.*] 2025-06-11 11:34 Jutro poniżej 17? Kto myśli inaczej? Autor: ~Quba [37.109.33.*] 2025-06-11 11:25 Upokorzenie to będzie dla tych co teraz kupują Autor: ~Quba [178.42.19.*] 2025-06-11 15:35 Na tym walorze to ja raczej trafne diagnozy stawiam.
Miało być 17 było 19, miało spadać a rośnie, ci co wczoraj kupili mieli stracić a juz mogą wykręcić fajne kółko i ty jeszcze piszesz że stawiasz tu trafne diagnozy, człowieku takich analityków na bankierze jak ty jest setki jak nie tysiące, . Nie wczoraj, nie dziś, to może jutro, albo w poniedziałek albo za tydzień albo za miesiącąc będzie dużo wyżej i będzie korekta wtedy wyjdziesz i powiesz że miałeś rację bo jest korekta, która wegług ciebie miała być już wczoraj i spadek na 17, a sprzedałem 1/3 po 19, więc pytam się z czy miałeś rację, no fakt same trafne diagnozy stawiasz, brak słow
Quba już się ośmieszył a teraz nagrania na spadki a ja przewiduje dziś spory plus ale zobaczymy on twierdzi że w poniedziałek będzie poniżej 17 zobaczymy kto miał rację
według niego już dzisiaj miało być 17, analityk z koziej d... jakich wielu na bankierze, na czym polegają te jego kółeczka , sprzedać taniej i odkupić drożej, on to nazywa kółeczkami? śmieszny typ, śmieszniejszy niż cykacz