• Sprzedane za 1 funta Autor: ~Quba [37.248.253.*]
    https://www.bbc.com/news/articles/c36594lr29ko

W artykule nic nie ma o faktycznych uzgodnieniach tylko o sprzedaży za symboliczną opłatą 1 funta. Jakie obciążenia po stronie Pepco i ile będzie kosztować to pewnie dopiero w sprawozdaniu finansowym zobaczymy
  • Re: Sprzedane za 1 funta Autor: ~PREZES [31.0.127.*]
    W zasadzie co cie to interesujesz jak jesteś peroniarzem buhahahahahha
  • Re: Sprzedane za 1 funta Autor: ~Jacek [188.146.171.*]
    Przecież Ty sprzedałeś i czekasz na "poniżej 17"
  • Re: Sprzedane za 1 funta Autor: ~Quba [37.248.253.*]
    Wiele razy kupiłem i sprzedałem i nie żałuję tego. A chyba ty Jacku czekasz na haku. Teraz będzie spadek bo raport będzie ze sporym odpisem. Ale co mam tłumaczyć wy czekacie na 40. Może i kiedyś to będzie ale póki co robi co chce bo wiadomości nie są optymistyczne dla spółki
  • Re: Sprzedane za 1 funta Autor: ~Cebulion [89.151.23.*]
    Jakie odpisy baranie niemiłosierny, przeczytaj sobie oficjalny raport trollu
  • Re: Sprzedane za 1 funta Autor: ~Cebulion [89.151.23.*]
    Wszystko jest w oficjalnym komunikacje, nie kłam podle, nie naganiaj na spadki padalcu
  • Re: Sprzedane za 1 funta Autor: ~As [217.119.70.*]
    Quba cierpliwości, nie jest powiedziane, że nie wróci na twój peron. Poundland ma swoje zobowiązania leasingowe i one przejdą na nowego właściciela, razem z personelem i towarami, które w tym sklepie są. Pepco wesprze pożyczka brytyjskiego wrzoda (a może już wsparło) w wysokości 30 mln funtów i to będzie do zwrotu. Teraz więcej wiemy niż jeszcze tydzień temu i możemy podjąć mądrzejsze decyzje.
  • Re: Sprzedane za 1 funta Autor: ~Rafał [185.55.64.*]
    Autor: ~Quba [37.109.33.*] 2025-06-11 11:34
    Jutro poniżej 17? Kto myśli inaczej?
    Autor: ~Quba [37.109.33.*] 2025-06-11 11:25
    Upokorzenie to będzie dla tych co teraz kupują
    Autor: ~Quba [178.42.19.*] 2025-06-11 15:35
    Na tym walorze to ja raczej trafne diagnozy stawiam.

Miało być 17 było 19, miało spadać a rośnie, ci co wczoraj kupili mieli stracić a juz mogą wykręcić fajne kółko i ty jeszcze piszesz że stawiasz tu trafne diagnozy, człowieku takich analityków na bankierze jak ty jest setki jak nie tysiące, . Nie wczoraj, nie dziś, to może jutro, albo w poniedziałek albo za tydzień albo za miesiącąc będzie dużo wyżej i będzie korekta wtedy wyjdziesz i powiesz że miałeś rację bo jest korekta, która wegług ciebie miała być już wczoraj i spadek na 17, a sprzedałem 1/3 po 19, więc pytam się z czy miałeś rację, no fakt same trafne diagnozy stawiasz, brak słow
  • Re: Sprzedane za 1 funta Autor: ~Dajjluzz [5.173.152.*]
    Quba już się ośmieszył a teraz nagrania na spadki a ja przewiduje dziś spory plus ale zobaczymy on twierdzi że w poniedziałek będzie poniżej 17 zobaczymy kto miał rację
  • Re: Sprzedane za 1 funta Autor: ~Rafał [185.55.64.*]
    według niego już dzisiaj miało być 17, analityk z koziej d... jakich wielu na bankierze, na czym polegają te jego kółeczka , sprzedać taniej i odkupić drożej, on to nazywa kółeczkami? śmieszny typ, śmieszniejszy niż cykacz
  • Re: Sprzedane za 1 funta Autor: ~Dajjluzz [5.173.152.*]
    Po mojemu to świeżak i myśli że jest wszechwiedzący a niestety już się razczarował
[x]
PEPCO 0,97% 25,98 2025-10-02 17:04:59
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.