do WK powinniśmy spokojnie dojechać, dalej to już zależy, jakie wieści z Jupka będą docierały. KCI rozpoczyna inwestycję w Krakowie o wartości 1 mld PLN, to też powinno mieć pozytywny wpływ na kurs.
Narazie sytuacja wygląda nieciekawie na całym rynku. Wszystko zależy niestety od Jankesów, a na domiar złego dostali dzisiaj pretekst do dalszych spadków (dane za sierpień). Może to marne pocieszenie, ale ktoś intensywnie zbiera Jupka. Mam takie wrażenie.
Niech mówią że naganiam, ja zapakowałem ile byłem w stanie jak jeszcze pójdzie w dół to będzie lipa poczekam ze 2 miechy i zobaczymy co będzie. Jak dla mnie kompletnie bezsensowna sytuacja. Spółka wykazała zysk i to naprawdę spory, może raport nie był taki jak bym się spodziewał ale z pewnością lepszy niż u większości spółek z WIG. Nie bardzo potrafię zrozumieć podstawy do tak głębokiej korekty, jak dla mnie 3zł to na chwilę obecną totalne minimum, widać panika potrafi zdziałać cuda :) Pozdrawiam cierpliwych nie dajcie się robić w chu.. ktoś to bardzo ładnie kontroluje czekając na większe pakiety przebija SL-e, bardzo mądra gra żałuje że sam się nie zorientowałem 2 dni temu teraz już za późno dokupiłem ile się dało i będę czekał kto wie może nie zostanę bankrutem ;)