• świetny raport Jupitera Autor: ~jupi [212.76.37.*]
    nie sądzę żeby te wyniki były w cenie ... jeszcze podciągniemy mocno w górę
  • Re: świetny raport Jupitera Autor: ~ja [84.203.48.*]
    do WK powinniśmy spokojnie dojechać, dalej to już zależy, jakie wieści z Jupka będą docierały. KCI rozpoczyna inwestycję w Krakowie o wartości 1 mld PLN, to też powinno mieć pozytywny wpływ na kurs.
  • Re: świetny raport Jupitera Autor: ~re [83.27.138.*]
    jak widac na korekty nie ma mocnych,zaluje ze wczoraj zapakowalem do spodu...mozna bylo jeszcze dzisiaj podobierać..(:
  • Re: świetny raport Jupitera Autor: ~czarna wdowa [83.71.137.*]
    Narazie sytuacja wygląda nieciekawie na całym rynku. Wszystko zależy niestety od Jankesów, a na domiar złego dostali dzisiaj pretekst do dalszych spadków (dane za sierpień). Może to marne pocieszenie, ale ktoś intensywnie zbiera Jupka. Mam takie wrażenie.
  • Re: świetny raport Jupitera Autor: ~owieh [77.253.12.*]
    Zaraz popękają SL, kończymy poniżej 2,10 albo i widły. Super papier kur...a!
  • Re: świetny raport Jupitera Autor: ~festus [84.38.26.*]
    Niech mówią że naganiam, ja zapakowałem ile byłem w stanie jak jeszcze pójdzie w dół to będzie lipa poczekam ze 2 miechy i zobaczymy co będzie. Jak dla mnie kompletnie bezsensowna sytuacja. Spółka wykazała zysk i to naprawdę spory, może raport nie był taki jak bym się spodziewał ale z pewnością lepszy niż u większości spółek z WIG. Nie bardzo potrafię zrozumieć podstawy do tak głębokiej korekty, jak dla mnie 3zł to na chwilę obecną totalne minimum, widać panika potrafi zdziałać cuda :) Pozdrawiam cierpliwych nie dajcie się robić w chu.. ktoś to bardzo ładnie kontroluje czekając na większe pakiety przebija SL-e, bardzo mądra gra żałuje że sam się nie zorientowałem 2 dni temu teraz już za późno dokupiłem ile się dało i będę czekał kto wie może nie zostanę bankrutem ;)
  • Re: świetny raport Jupitera Autor: ~tom [83.16.4.*]
    Miala byc konsolidacja troszke wyzej przyszla korekta lepszej sytuacji zbieracz nie bedzie mial
[x]
JUPITER 0,00% 0,35 2015-04-09 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.