• spekula pobudka Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    Wolumen zdechł czas zacząć mielic.Jeszcze trochę akcji leszcz ma do odebrania
  • Re: spekula pobudka Autor: ~Polityczny [194.0.251.*]
    Po liczbie zakładanych goowno-tematów zakładam że nasz rekin, nasz błazenek, nasza wyrocznia z pierdziszewa jest na coraz większym minusie :D
    Dobrze - cisnąć z wyceną - niech spada - a jemu niech gacie wypełniają się tym jego nagonem :D

• Re: spekula pobudka Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    Nie ładnie a naganiania na 0.8 0.7 i 0,6 to wg ciebie jest ok?
    A powiedz mi Błazenku jakie arhumenty masz za wzrostami ??

Do spadków
    1. Główni wyszli w tym prezes który niedawno kupił w emisji
    2. Schrony ---> padło info i od tego czasu ani widu ani słychu --- nie mówię nawet o zamówieniach ale jakichkolwiek informacjach ---> wniosek espi pod podbitkę
    3. Strzelnice ---> zagraniczna eskspansja ---> od lat obiecują, jeżdżą, rozmawiają, zbierają (według nich) kontakty ---> masz jakieś zamówienie na chociażby 1 strzelnice ?? ---> nie ---> wniosek, nikt nie chce ich produktu (jak sobie poszukasz u wujka googla to dowiesz sie iż oni koła nie odkryli i na świecie są produkowane podobne rozwiązania)
    4. Produkcja amunicji ---> udzielili pożyczki (co dla mnie wygląda jak wysypanie kapitału z firmy aby wyglądało legitnie) ---> w zamian dostaną 10% (różne formy w zależności od zaistniałej sytuacji nie chce się wdawać w analizę) ---> ale to nie oni będą produkować amunicję
    5. Bajeczek o wciągnięciu pod konsorcjum PGMSA nawet nie bede komentował bo to majaczenie chorego
    6. Przychody ---> są minimalne to jest jedyny malutki plusik ---> w Q3 i Q4 jak wygrają przetargi przychód może troszkę urośnie ale szału nie będzie

A teraz proszę --- podaj powody pod wzrosty ---> tylko odpuść sobie mityczne słupy i kogoś kto zbiera akcje na rynku bo trzeba być ślepym aby nie widzieć iż jest totalnie na odwrót
  • Re: spekula pobudka Autor: ~Pp [46.134.110.*]
    Nie bronie nikogo ale skoro mili takie źle to po co tu Pan jest?
    Brawo - to jest dobre pytanie wreszcie

Otóż jak to bywa na NC - buja czasem niemiłosiernie
    Tutaj jest tylu potopionych i nagrzanych na absurdalne bajeczki żewmomencie gdy spadniemy w okolice 85 groszy i zobaczę że pojawi się opór ---> wtedy zamierzam zakupić akcje aby potem sprzedać je szybko z 10-15-20% zyskiem

Tutaj nie ma podstaw już do większego wybicie ---> bajeczki już się pokończyły ---> konkretów brak ---> akcjonariuszy którzy mieszaliby w kotle brak ---> jednym słowem kicha
    Czas na zyski już minął jak wybiło ostatnio z 85 na 1,99 ---> ale wtedy snuli te bajeczki na które ku mojej radości wielu się nabrało :)

• Re: spekula pobudka Autor: ~ppp [194.15.121.*]
    czyli jesteś nagonem na spadki, wygadanym nagonem na spadki ale to nieistotne
    Jakim nagonem - kolejny z problemem czytania ze zrozumieniem ??
    Zobacz mój post wyżej z argumentami
    Ja nie na naganiam na spadki ---> ja te spadki przewiduję operając się na faktach
    To jest pewne zasadnicza różnica

Niech ktoś przedstawi mi sensowne argumenty poparte czymkolwiek dotyczące potencjalnych wzrostów a się z takim kimś zgodzę

Ale pisanie że wzrośnie bo ktoś zbiera, bo coś się zbliża, bo kosmici zaraz zaatakują a my będziemy strzelać do nich laserami - każdy z tych argumentów jest równie głupi

Jak inwestujesz na giełdzie opierając się na takich dowodach to przykro mi - musisz być dużo na minusie
    I karty zostały odkryte
  • Re: spekula pobudka Autor: ~Skott [91.222.162.*]
    Difihuho dawaj na 3rgames tam zaraz pompa o ile jesteś w temacie
    Już kiedyś byłem zarobiłem i nie wchodzę 2 raz
    Nie jestem żadnym naganiaczem tylko tak samo jak wy którzy chcą zarobić , kto nie w temacie niech poczyta na daniach wyjście gry, warto....
    Ok ale ja co do zasady nie wchodzę tam gdzie już zarobiłem. Życzę i 2 zł na hubstyle
    Cave Crave
[x]
MILISYS 1,15% 0,44 2025-10-16 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.