• Po co ściągać demo? Autor: ~Luzik [84.40.222.*]
    Jak jestem podjarany jakąś grą i czekam na nią z niecierpliwością to po kiego mam grać w demo? Żeby sobie zepsuć zabawę jak gra wyjdzie? To tak jakby czekać niecierpliwie na jakiś film i obejrzeć pierwsze 30 min przed premierą... Po co? Nie wiem jak wielu graczy gra w demo gry w którą i tak wiedzą że zechcą zagrać po premierze?
  • Re: Po co ściągać demo? Autor: ~VivaLV [188.146.42.*]
    Czyli wydawcy, producenci, zespoły dev się mylą. Hmm
    Gracze grają w demo, chcą grać w demo I będą grać w wersje demonstracyjne bo często na podstawie wrażeń z rozgrywki podejmują decyzję o zakupie danej gry. Demo I festivale to okno na świat dla małych zespołów właśnie takich jak Sonka.
  • Re: Po co ściągać demo? Autor: ~Luzik [84.40.222.*]
    Myślę że decyzje zakupowe podejmowane są na różne sposoby. Każdy ma swoje podejście. Ale osobiście uważam że demo robi robotę bardziej w przypadku gier już wydanych niż takich przed premierą. A to że ktoś nie chce zagrać w demo nie świadczy że nie chce zagrać w pełną grę. I uważam że jeśli ktoś bardzo ale to bardzo chce zagrać i czeka na jakiś tytuł to raczej nie sięga po spoilery...
  • Re: Po co ściągać demo? Autor: ~VivaLV [194.15.120.*]
    Zaufaj gigantowi Valve i algorytmom. Gdyby dema były bez sensu nie byłoby corocznie dwóch festiwali.
[x]
SONKA -0,20% 9,94 2025-09-19 16:13:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.