• Nowe info dziś Autor: ~Arek [37.109.163.*]
    Z radością dzielimy się naszymi najnowszymi ustaleniami z Kongresu Europejskiego Stowarzyszenia Hematologii #EHA2025, który odbędzie się jutro! Dołącz do naszego zespołu w czwartek 12 czerwca o 9:45 CEST, aby zagłębić się w ekscytujące dane na temat RVU120.

Nie przegap tej okazji, aby dowiedzieć się o naszym postępie klinicznym!

➡️ Zarejestruj się tutaj: https://ryvu.clickmeeting.com/ryvu-eha-2025-results/register

#RyvuTx #RVU120 #Webinar
  • Re: Nowe info dziś Autor: ~kokos [83.27.107.*]
    patrząc po kursie, to będzie ekscytująca czerwień...
  • Re: Nowe info dziś Autor: ~Kkk [5.173.208.*]
    Dlatego kurs spada:)
  • Re: Nowe info dziś Autor: ~Inwestor [77.222.230.*]
    Bo nie rośnie!!
  • Re: Nowe info dziś Autor: ~Arek [37.109.163.*]
    Gdyby był powód to byłoby -10 % i wywalanie. Jutro będzie odrabianie. Pozdrawiam
  • Re: Nowe info dziś Autor: ~Ehhhh [80.203.20.*]
    I teraz nie wiem czy sprzedawać czy kupować więcej... Ehhhh
    Jak jutro bedzie kiepskie info z Mediolanu to do moich 16% straty dojdzie jeszcze drugie 16% jak bedzie umiarkowanie pozytywne to moze jutro odrobi chociaż dziesiejszą strate. Na odrobienie całości i powrót na 34 chyba nie ma co liczyć. Ostatni raz posłuchałem rekomendacją analityków 54zl dobre żarty. Jeszcze troche i bedzie drugi Pure
  • Re: Nowe info dziś Autor: ~Arek [37.109.163.*]
    Wiem ze to słabe pocieszenie ale 34 to jest osiągalne. Cierpliwości.pozdrawiam
  • Re: Nowe info dziś Autor: ~Koń [31.0.49.*]
    Jeśli czytasz i słuchasz takich specjalistów jak comparic to ci wspołczuję. Mam wrażenie, że oni podają info pod zlecenie, żeby ktoś mógł sprzedać.
    Zazwyczaj artykuł pojawia się jak spółka odbije kilkadziesiąt procent od dna. Jest to co najmniej "ciekawe"
  • Re: Nowe info dziś Autor: ~Ehhhh [89.8.228.*]
    Czytać czytam wszystkie dostępne informacje ale weryfikuje. W portfelu mam akcje spółek ktore uważam za spokoje typu Orlen KGHM LPP cdprojekt ale okolo 5% inwestuje czasem się nowinki typu
    Rafako (+44% zrealizowane )
    Ryvu (-16% nie zrealizowane)
    Pure (-9%zrealizowane)
    Zgadzam się Comatrik pisze pod zlecenia i chyba mają stała umowę z Novavis bo co kilka miesiecy wieszczą im ogromne zyski a kurs systematycznie spada. Ale prognozy cdprojekt na 118 przy takich postępach w W4 też uważam że jest pod dyktando shortow ktore próbują wyjsc z potrzasku. Mistrzostwem były rekomendacje pod RBW w przededniu wyjsca głównych udziałowców z potężnymi pakietami. Na GPW pełno jest takich perełek
[x]
RYVU -0,66% 22,65 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.