Przecież chyba tylko tak aby nagonić na hak. Na tym walorze to ja raczej trafne diagnozy stawiam. I co sprzedawali po 17 pisałem że będzie wyżej. Teraz ci co kupią w poniedziałek się przekonają, 2 dni zimnej wody
Dnia 2025-06-11 o godz. 15:35 ~Quba napisał(a): > Przecież chyba tylko tak aby nagonić na hak. Na tym walorze to ja raczej trafne diagnozy stawiam. I co sprzedawali po 17 pisałem że będzie wyżej. Teraz ci co kupią w poniedziałek się przekonają, 2 dni zimnej wody
chłopie , jakie trafne decyzje, o czym ty piszesz, według ciebie już dziś mieli wywalać i miał być powrót na 17, dlatego sprzedałeś, teraz piszesz że w poniedziałek 17, a jak w poniedziałek nie będzie to napiszesz że we wtorek, jaki sens ma takie głupie pisanie, pomyliłeś się, sprzedałeś, powinieneś przyznać się do błędu i tyle, na dziesięc razy trafisz raz i piszesz że masz racje, normalnie drugi cykacz, teraz tylko czekać jak bedzie korekta wyjdziesz i napiszesz " a nie mówiłem" no brak słow na takich ludzi jak ty
Widzisz na dużym haku od dawna? Naganiacze by inni też stratni byli. Wyczucie na giełdzie? Cóż to za termin? Z kilka osób jest godnych mej uwagi na tym forum. Jeszcze przedwczoraj niektórzy pisali o spadkach tak jak ty o wzroście. Niestety nic nie trwa wiecznie. Już dawno porównywałem Pepco do Rafako. Oczywiście każdy ma możliwość własnej oceny
Nie wiesz czy wiszę na haku i nikogo nie naganiam na wzrosty a czy sprawdzi się twoja pewność że w poniedziałek będzie poniżej 17 to zobaczymy bo na giełdzie niema nic pewnego
Z mieszanymi uczuciami muszę przyznać że niestety dziś wyzerowalem w portfelu Pepco jestem pewien co do min 26ale impulsów dzisiaj wszystko sprzedałem reszta na zamknieciu