Jutro oddacie po 85 , piątek 80zl , leszczyki wyrzucają jeden przez drugiego, umów jak nie było tak nie ma i nie będzie. Rafamet już zrobił to co miał zrobić teraz to padaka , sami podciąganie kurs kupując po 1 akcji aby tylko sprzedać. Jutro zaczynacie sypac już ją się o to postaram
Tak jak pisałem dziś zjazd do 85 , żadnych wieści że spółki nie ma i nie będzie, zawiesiliscie się na padace ikoniec, teraz czas na powrót nawet na 50. A wiem że się pos__cie bo widzę wasze nieudolne chęci pozbycia się papieru. Dziś jadę do lekarza ale jeszcze tu zajrzę około 16. Miłego wodospadu wasz kilon
A cha tu już szybkich 30 % nie zarobicie to co było to już nie wróci, tak że zimny prysznic się wan przyda, czekam przy 85 A potem 80 i dolina.
Eufori nie będzie zadumali choinkę LESZCZYNO, hahaha miło patrzeć jak wisicie
Nie strasz mnie karmą bo już przez nią przechodziłem, przez takch jak to samo pisaliście mi, ale oczywiście jak wa do d__py stracach zagląda to oczywiście mięknie ie i straszycie karmą. Tak jak wyżej pisałem dziś 85 i wy to już bardzo dobrze wiecie że tak będzie. Więc czekam na zrzuty. Droga leszczyko
No i jak tam pampersiki, widzę że idzie po mojej myśli A nie waszej. Dziś 85 A jutro popłoch duży popłoch bo widzę jak się rwiecie do sprzedaży nawet, że stratą to lubię. Dawać leszczyki Dawać na dół
Czy ja kogoś naganiam , dla mnie cena była odpowiednią więc kupiłem. Każdy Człowiek ma swój rozum, będzie chciał to kupi , nie che nie ,,kupuje, jego wola. Jeśli chodzi o mój wpis o rafako to taka prawda koleś porównuje gów _o do miodu