Ten podszyw co założył ten temat to nie ja. Ja dalej wierzę w spółkę i mam jeszcze tu akcje. Musiałem trochę sprzedać aby mieć na życie ale mam dość sporo. Wystarczająco aby dużo zarobić jeśli się trafi i będzie Hit.
Znowu ten sam koleś co podaje się za vacariusa piszę farmazony jak z tym opóżnieniem premiery na 4 kwartał a bankier śpi jak zawsze gdy trzeba interweniować.
Pewnie że nie ma chcą odebrać akcje po taniości. Dlaczego ciągle są na forum i straszą przecież nie z dobroci serca to są cwaniaki które bazują na chciwości i strachu a zarząd jujubee zamiast coś opublikować i zamknąć im buzie siedzi cicho i daje im paliwo do wymyślania teorii spiskowych.Straszenie upadkiem bankructwem i innymi bzdurami już nieraz przerabiałem .Im bliżej było do finalizacji projektów i ważnych pozytywnych chwil tym częściej z nory wychodziły podobne stwory i straszyły wymyślając niestworzone historie.Wkurza jedynie bierność moderatorów bankiera że pozwalają na taką samowolkę.
zgłosiłem do odpowiednich służb, kłamstwa i manipulacje mają swoje granice, zapłacisz odpowiednio raz, to raz na zawsze ci się odechce. jak juz ustalą twoją toższamośc,to dodatkowo proces cywilny masz ode mnie jak w banku, nie pozdrawiam.