• Coś nie chce rosnąć Autor: ~NowY [31.0.92.*]
    a 16 już za chwilę
  • Re: Coś nie chce rosnąć Autor: individual [217.119.78.*]
    Synku jak tu wchodziłem kurs był w bazie w 2019 roku 2 zł było. Ta spółka wielokrotnie dała zarobić. Słynne wyjście eugeniusza leszczyńskiego +100% też zarobiliśmy. Teraz uśrednianie poniżej 15 groni. Paulina potwierdzi. 15groni i znów 120% zysku powyżej 33 gronie. Bogaci nie tracą na giełdzie.
    Tu kurs to i z pensją listonosza dźwigniesz free float jest ciekawy. Czekaj na AI czekaj na nowy silnik AI realizację projektu za drobne które dostali. Z nowym silnikiem premierę będziesz miał za premierą. Jak wróci na 2 zł. To pewnie będziesz w pampersie chodził z radości. Oddasz a my znów zarobimy na wyższych poziomach. Pozdrawiam
  • Re: Coś nie chce rosnąć Autor: ~daro_1975 [176.111.123.*]
    teraz sprawa jasna,ktoś chciał ruszyć kursem pod info, ale nikt nie wierzy w sukces-a tylko to wywindowało by kurs... w ten poniedziałkowy cud mało kto wierzy
  • Re: Coś nie chce rosnąć Autor: ~reh [109.206.223.*]
    gówniany papier
  • Re: Coś nie chce rosnąć Autor: paaulinka [46.112.96.*]
    Ho ho, widzę, że starzy wiarusi jeszcze żyją. Mam spółkę cały czas na podglądzie, ale jakoś nie korci mnie aby zagrać. Chociaż w przyszłości kto wie?
    Witam serdecznie Paulinko. Jeszcze około 2 lat trzeba czekać. Za kilka dni można parę batoników zapakować. Bo Ci co brali z radością powyżej 0.3 będą w panice oddawać więc mamy teraz 0.2 ale będzie jeszcze taniej. Pozdrawiam
    jakie 2 lata ? przecież z komunikatu spółki jasno wynika, że ta gra zdecyduje o wszystkim albo suksec albo brak finansowania i klapa
    Dla mnie temat GRA jest już zużyty. Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić aby taka mała spółeczka potrafiła się wybić spośród bezliku jej podobnych. To już chyba nie ta faza rozwoju rynku gamingu. Ale może się mylę i brak mi odpowiedniej ilości optymizmu. Zainteresuję się spółką jak zacznie robić coś nowego, odkrywczego i nie zgranego.
    O właśnie pisałem o tych drobnych na nowy silnik AI do produkcji gier a może udostępniania innym technologii może ktoś doczytał że firma dostała coś na wyłączność. Brakowało mi tej merytorycznej dyskusji Paulinko.
    Jedna gra nic nie zmieni w tej spółce... tylko działania innowacyjne pozwolą wybić się i zaspokoić potrzeby zarówno graczom (AI częste premiery skrócenie prac nad nowymi tytułami) jak i innym studiom gamingowym. (Z projektu wyłączność na technologię z udostępniania której może być grubo) to moim zdaniem przyszłość tej spółki a nie kolejny tytuł wg ciebie ma decydować czy spółka będzie rentowna...
    Zgadzam się ze wszystkim co napisałeś. Od siebie dodam, że gdy w 2019 roku zaczęła się pompka pod nową działalność, która to zaprowadziła kurs na 2 zł, czegóż to nie wypisywano o świetlanej przyszłości która nastąpi. No bo przecież pojawił się wizjoner (January) z pieniędzmi. A spółka zrobi co najmniej drugiego Wiedźmina. Minęło prawie 3 lata spółka wydała grę po czym był wzrost jednodniowy 100% i ewakuacja która zaprowadziła kurs tam gdzie dzisiaj jest. Przy tym nie było ogólnie dostępnych informacji czy gra jest dobra, jak się sprzedaje, i co najważniejsze jaka jest relacja kosztów jej zrobienia do wpływów ze sprzedaży. Czytałam tłumaczenia tu na forum że to nie ważne, nieistotne, bo to sprawa wydawcy i umowy z nim zawartej. Do mnie te tłumaczenia jakoś nie przemawiały i dalej nie przemawiają. Po cóż zatem miał bym czekać z akcjami na kolejną grę? Cóż się zmieni? Zaznaczam że gaming to nie moja branża i dlatego obserwuję z boku. Ale jako że już trochę na giełdzie jestem i z niejednego pieca chleb jadłam to tych kilka lat na spółce trochę mi mówi o akcjonariacie i szansach na zarobek dla drobnego inwestora.
    jakich zatem innowacji możemy spodziewać się w dzisiejszym debiucie ? bo jak Was dobrze rozumiem , innowacje te będą opatentowane i odpłatnie udostępniane innym producentom gier
  • Re: Coś nie chce rosnąć Autor: ~www3 [83.9.136.*]
    z tego co głosili maja system oparty o AI do szybkiego tworzenia strategii i scenariuszy dla tego typu gier, obecna gra jest tworem tego silnika co dalej czas pokaże , wciąż trzeba pamiętać ze oni siedzą na dotacji + 9 milionów która dostali
[x]
ICECODE 0,00% 0,20 2026-04-02 13:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.