Nie sprzedają, tylko dokupują, ulica ma bardzo mało akcji i mało kto sprzeda w tej cenie, więc short sam sobie obniży cenę akcji, by później je odkupić?
Ulicy to już dawno nie ma sprzedali po panice na 12,65 ,spółki konsumenckie do 2027 eldorado,dolar będzie dalej taniały ,ropa tania,ostatnie i jedyne ABB 38,95 ,do końca roku jest szansa na 40 zł.Nie ma już kto sprzedawać po tych cenach.
Dnia 2025-06-09 o godz. 13:22 ~Cebulion napisał(a): > No przecież ty jesteś to jak nie ma ulicy, oj chłopie...
Ja nie jestem ulica ,za duży pakietem posiadam,z WIG 20 na dziś najlepsza spółka z potencjalem do wzrostu do 40 zł ,pieniądze z PPK cały czas są inwestowanie ale już banki raczej strach kupować bo jakis dodatkowy namiar będzie.
Dnia 2025-06-09 o godz. 19:46 ~Cebulion napisał(a): > xD To niby jaki pakiet masz? Wyebales miliony na ciężki hak? To by tłumaczyło twoje maniakalne powtarzanie o 40 zł do końca roku
Kupowałem trochę w IPO a potem jeszcze po ok 50 ,Paweł Malik mnie przekonał że to najlepszy wybór z WIG 20,ciekawe ile dziś na zamku 17,8 ,po sprzedaży funciaka skup + dywidenda do końca roku jest szansa na 40 zł.
To też dobrze 200 trwałe nierentownych do zamknięcia ,te co zostają będzie generować dodatni LFL,tak czy siak będzie ok ,no i cały czas tani dolar pomoga.