Po pierwsze nie zjechało do 11 tylko do 12 a po drugie rozumie że kipiłeś na lokalnej górce i wywaliłeś na korekcie w dołku . A teraz kurs wraca na kolejne szczyty. Nie szkoda nam leszczy bo na takich właśnie się zarabia
Leszcze to są ci co węszą każdy najmniejszy ruch jakby nie było jutra zamiast cierpliwie poczekać na okazje. Trąbicie o tym 10 czerwca a do prawdziwych zysków jeszcze długa droga.
Zdajesz sobie sprawę, że większość obecnych wzorstów to czysta spekulacja pod PRZYSZŁE sukacesy spółki? A rozumiesz, że bez pieniędzy od Fidery w tej spółce nic się nie wydarzy, bo oni nie mają swojego kapitału? Będą musueli szukać nowego inwestora. I jeśli nie mają trupów w szafie to pewnie znajdą (jestem tego prawie pewny), tylko, że kurs będzie już wówczas grubo poniżej 10zł, a perspektywa wzrostu znacznie się oddali, być może o miesiące, być może lata.
Dnia 2025-06-09 o godz. 10:24 ~agencja napisał(a): > Zdajesz sobie sprawę, że większość obecnych wzorstów to czysta spekulacja pod PRZYSZŁE sukacesy spółki? A rozumiesz, że bez pieniędzy od Fidery w tej spółce nic się nie wydarzy, bo oni nie mają swojego kapitału? Będą musueli szukać nowego inwestora. I jeśli nie mają trupów w szafie to pewnie znajdą (jestem tego prawie pewny), tylko, że kurs będzie już wówczas grubo poniżej 10zł, a perspektywa wzrostu znacznie się oddali, być może o miesiące, być może lata.
Koła tym postem nie odkryłeś.. Na giełdzie kupuje się przyszlość,a co się wydarzy z Fiderą przekonamy się do jutra. Ja obstawiam podpisanie umowy o finansowanie, a przed 15.00 mocniejsze szarpniecie, jak już słabe, spanikowane rączki oddadzą..
Dnia 2025-06-09 o godz. 10:51 ~agencja napisał(a): > Koła nie odkryłem, ale piszę merytorycznie, a nie pierydle o "słabych rączkach".
Podziwiam twoją fantazję, bardziej niż rozzum..Merytorycznie?- ha ha .. Patrz co się dzieję, jak słabe rączki oddaję i niebawem mocne szarpnięcie.. ;;))
Dnia 2025-06-09 o godz. 11:05 ~Dario napisał(a): > Hehe ty piszesz merytorycznie? Że może MOZE coś znajdą w szafie a ty RACZEJ jesteś tego pewny. No nie, same fakty i merytoryka hehe
A Ty co nam napieszesz merytorycznie o najbliższych godzinach? Bo, ja nie klade nacisk, że piszę merytorycznie, a piszę co się dzieje i co może się wydarzyć niebawem na spółce w moim postrzeganiu zachowaniu kursu .;;))
Po pierwsze - źle zrozumiałeś moją wiadomość. Pisałem, że jeśli będę musieli szukać nowego inwestora to pewnie znajdą, o ile nie mają trupów w szafie. Napisałem że "jestem tego prawie pewny", tj. że jestem prawie pewny, że znajdą inwestora a nie ukryte problemy.
Po drugie - nie mam szklanej kuli. Moja meteorytyka opiera się o analizę dostępnych informacji i tworzenie realnych scenariuszy pod własne plany ewentualnościowe, których szczątkowe relacje tu prezentuje. To się nazywa wariantowanie i jest podstawą planowania w biznesie i inwestowaniu.
A teraz śmało możesz mi odpisać merytorycznie o "słabych rączkach" i na koniec dodać zawierające dużą dozę informacji "hehe", bo to jest prawdziwy "poziom".