• Już raz ubrałem się po 16 no more Autor: ~Tom [91.94.18.*]
    Już raz popełniłem ten błąd- zjazd na 11 uczcie się na błędach innych
  • Re: Już raz ubrałem się po 16 no more Autor: ~Mando [84.40.159.*]
    Po pierwsze nie zjechało do 11 tylko do 12 a po drugie rozumie że kipiłeś na lokalnej górce i wywaliłeś na korekcie w dołku . A teraz kurs wraca na kolejne szczyty. Nie szkoda nam leszczy bo na takich właśnie się zarabia
  • Re: Już raz ubrałem się po 16 no more Autor: ~nekonom [195.116.124.*]
    Leszcze to są ci co węszą każdy najmniejszy ruch jakby nie było jutra zamiast cierpliwie poczekać na okazje. Trąbicie o tym 10 czerwca a do prawdziwych zysków jeszcze długa droga.
  • Re: Już raz ubrałem się po 16 no more Autor: ~mm [185.22.136.*]
    Uklepuje 15pln
  • Re: Już raz ubrałem się po 16 no more Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2025-06-09 o godz. 10:12 ~mm napisał(a):
    > Uklepuje 15pln

Ty tu widzisz uklepywanie, ja widzę odbieranie od słabych rączek, po cóż są te pakiety/pakieciki..
  • Re: Już raz ubrałem się po 16 no more Autor: ~agencja [46.112.76.*]
    Zdajesz sobie sprawę, że większość obecnych wzorstów to czysta spekulacja pod PRZYSZŁE sukacesy spółki? A rozumiesz, że bez pieniędzy od Fidery w tej spółce nic się nie wydarzy, bo oni nie mają swojego kapitału? Będą musueli szukać nowego inwestora. I jeśli nie mają trupów w szafie to pewnie znajdą (jestem tego prawie pewny), tylko, że kurs będzie już wówczas grubo poniżej 10zł, a perspektywa wzrostu znacznie się oddali, być może o miesiące, być może lata.
    Dnia 2025-06-09 o godz. 10:24 ~agencja napisał(a):
    > Zdajesz sobie sprawę, że większość obecnych wzorstów to czysta spekulacja pod PRZYSZŁE sukacesy spółki? A rozumiesz, że bez pieniędzy od Fidery w tej spółce nic się nie wydarzy, bo oni nie mają swojego kapitału? Będą musueli szukać nowego inwestora. I jeśli nie mają trupów w szafie to pewnie znajdą (jestem tego prawie pewny), tylko, że kurs będzie już wówczas grubo poniżej 10zł, a perspektywa wzrostu znacznie się oddali, być może o miesiące, być może lata.

Koła tym postem nie odkryłeś.. Na giełdzie kupuje się przyszlość,a co się wydarzy z Fiderą przekonamy się do jutra. Ja obstawiam podpisanie umowy o finansowanie, a przed 15.00 mocniejsze szarpniecie, jak już słabe, spanikowane rączki oddadzą..
  • Re: Już raz ubrałem się po 16 no more Autor: ~Julius [37.30.46.*]
    Jak podpiszą wszystkie spółki Pgm lecą w górę. Najbardziej oczywiscie Pgm. Czekamy.
    Koła nie odkryłem, ale piszę merytorycznie, a nie pierydle o "słabych rączkach".
    Dnia 2025-06-09 o godz. 10:51 ~agencja napisał(a):
    > Koła nie odkryłem, ale piszę merytorycznie, a nie pierydle o "słabych rączkach".

Podziwiam twoją fantazję, bardziej niż rozzum..Merytorycznie?- ha ha ..
    Patrz co się dzieję, jak słabe rączki oddaję i niebawem mocne szarpnięcie.. ;;))

• Re: Już raz ubrałem się po 16 no more Autor: ~Dario [37.225.24.*]
    Hehe ty piszesz merytorycznie? Że może MOZE coś znajdą w szafie a ty RACZEJ jesteś tego pewny. No nie, same fakty i merytoryka hehe
    Dnia 2025-06-09 o godz. 11:05 ~Dario napisał(a):
    > Hehe ty piszesz merytorycznie? Że może MOZE coś znajdą w szafie a ty RACZEJ jesteś tego pewny. No nie, same fakty i merytoryka hehe

A Ty co nam napieszesz merytorycznie o najbliższych godzinach?
    Bo, ja nie klade nacisk, że piszę merytorycznie, a piszę co się dzieje i co może się wydarzyć niebawem na spółce w moim postrzeganiu zachowaniu kursu .;;))
  • Re: Już raz ubrałem się po 16 no more Autor: ~Dario [37.225.24.*]
    Daszek pisałem to do agencja nie do ciebie
    Dnia 2025-06-09 o godz. 11:12 ~Dario napisał(a):
    > Daszek pisałem to do agencja nie do ciebie

Ok, do agencja, to pisz tylko merytorycznie.. ;;))

Po pierwsze - źle zrozumiałeś moją wiadomość. Pisałem, że jeśli będę musieli szukać nowego inwestora to pewnie znajdą, o ile nie mają trupów w szafie. Napisałem że "jestem tego prawie pewny", tj. że jestem prawie pewny, że znajdą inwestora a nie ukryte problemy.

Po drugie - nie mam szklanej kuli. Moja meteorytyka opiera się o analizę dostępnych informacji i tworzenie realnych scenariuszy pod własne plany ewentualnościowe, których szczątkowe relacje tu prezentuje. To się nazywa wariantowanie i jest podstawą planowania w biznesie i inwestowaniu.

A teraz śmało możesz mi odpisać merytorycznie o "słabych rączkach" i na koniec dodać zawierające dużą dozę informacji "hehe", bo to jest prawdziwy "poziom".
  • Re: Już raz ubrałem się po 16 no more Autor: ~Gracz [83.11.232.*]
    Podpiszą, czy nie podpiszą oto jest pytanie.
    Jeśli tak, to pewnie jutro po sesji. Hazard.
[x]
GNSA -1,88% 15,66 2025-09-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.