Tak sobie pomyślałem o wszystkich osobach i postanowiłem wyjaśnić całą prawdę o co chodzi!!!!!
Nie będę ukrywał nic przed wami zależy mi na tym żebyście nie stracili pieniędzy!!!!!
Jak już wszyscy wiedzą każdy kto miał akcje 03.06.25r
Dostał na konto dodatkowe akcje które posiadał.
Jeżeli miałeś 100 dostałeś 100akcji extra Jeżeli miałeś 10000akcji dostałeś 10000 akcji
Jeżeli miałeś 100000 Dostałeś 100000 extra
Ja miałem 800tyś więc dostałem drugie tyle:):):):)
Wytłumacze w jeszcze łatwiejszy sposób
Jeżeli posiadam 800tys akcji sprzedając wam teraz po 35gr
Jestem i tak do przodu o 800tys akcji które dostałem extra na konto :):):):)
Więc tak naprawdę nic nie tracę.
05.06.25
Jeżeli miałem 800tys akcji razem na kontach to upoważnia mnie do kupna 3.2mln z emisji po 0.10gr
Więc kupując teraz akcje odkupisz odemnie 3 razy drożej a ja za Twoje pieniądz kupię sobie 3.2mln akcji:):):):)
Plus 800tys akcji będę miał które dostałem extra na konto Więc jak uważasz zrobisz po swojemu.
Chcę być uczciwy i uświadomić Ciebie za nim zrobisz krok!!!!
Wybór należy do was!!!!!
Piszę to po Bożemu i uczciwego SERCA żebyście byli świadom!!!!!
Pozdrawiam:):):):)
Misiek, zejdź na ziemię. W życiu nie miałeś 800 tysięcy akcji na koncie i nigdy tyle nie będziesz miał. Siedzisz tutaj dla spekuły, nic więcej. Tak jak się pojawiłeś tak też znikniesz.
Kolego zejdz na ziemię Jeżeli mam pięć kont maklerskich na inne imię i nazwisko!!!! Więc na pewno pilnuję tego żeby nie przekroczyć 5% progu!!!!
Glupi nie jestem:):):):)
Chłopie ty nie masz bladego pojęcia o czym piszesz możesz mieć 100 kont maklerskich i jeżeli przekroczysz 5%udziału to masz obowiązek to publikować bo akcje przypisane są do inwestora nie do konta ... nie słyszałeś dzuecuaku o rejestrze akcjonariuszy... myślę że nie masz żadnych akcji albo masz tyle co jest wart nowy odkurzacz i dla podbicia słabego ego chcesz na forum zrobić ze siebie super inwestora tylko że nie masz do tego podstawowej wiedzy o rynku kapitałowym
Zdzisiu bajokopisarzu to ja Ci wyjaśnię o czym nie masz bladego pojęcia... na giełdzie jestem od jej samego początku gdy notowane bylo 5 spółek i jeszcze o BSK nikt nie słyszał acha mam okolo 10k tego papiera tylko dla tego że przyjaciel mnie namówił na kupno i średnią 0,38 .. a teraz do rzeczy zakładamy że masz 800k akcji A NUE MASZ bo cala emisja to 15mln z tego dwóch akcjonariuszy ma 31% na FF zostaje 69% i jeżeli posiadałbyś 800k to twoj udział bylby powyżej 5% więc z obowiązku byłbyś ujety w akcjinariacie a nie FF ... KUMASZ DO TEDO MOMENTU ??? ...idziemy dalej.. TEORETYCZNIE MASZ700K.. piszę teoretycznie to musisz być akcjonariuszem który skupował te akcje po kursie przed scaleniem a wtedy Twoja średnią to sam sobie policz jak potrafisz i jesteś w tak głębokiej dupie że nawet emisja C nie zrekompensuje Ci strat .. wystarczy przeanalizować obroty przez ostatni rok i nawet średnio zorienowanemu wyjdzie że nie było żadnego inwestora który by jakiś większy pakiet nabył chyba że po kwocie 10x większej... ja tu czytam i wychodzi że jeszcze ktoś ma 700kczyli razem macie 1,6mln czyli ponad 10% całych udziałów i 15% FF ... TAK ŻE BAJKOPISARZU skręć nową bajere albo wróć do szkoły
Jednak nie macie bladego pojęcia o giełdzie.
Na giełdzie zginiesz z jednym kontem maklerskim i każdy mądry akcjonariusz o tym wie:):):)
A wy wiecie najlepiej ile akcji mam!!!! Smieszni jesteście to w najbliższym czasie się okaże!!!!!
Życzę wam żeby kurs poszedł na złotówkę a nawet 2zł
Bo sam zarobię kupę hajsu!!!!!!
Tylko szkoda mi tych co stracą kasę!!!!
Bo ja już zarobiłem na giełdzie w moim życiu wystarczająco swoje!!!!!!!!!!!!!!!!
I czas już przestać zarabiać na slabszych.
GRAJMY UCZCIWIE WSZYSCY!!!!!!
JEŻELI MEDTECH SOLUTIONS SA MA WZRASTAC TO NIECH WZRASTA UCZCIWIE!!!!!!
A NIE ŻEROWAĆ NA SŁABSZYCH!!!!!
JA TYLKO WYJAŚNIŁEM WSZYSTKIM JAK TO WYGLĄDA!!!!!!
Pamietam na Mabionie był koleś BB o wypisywał takie farmazony jak tem Zdzisław i szybko zniknął jak kurs runął ... każda spółka ma swojego błazna.. ale może i dobrze bo czasami można się pośmiać z wynalazka